پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۲۱

به مدت سه روز؛

مسابقات کشوری کونگ فو در قروه آغاز شد/ورزشی به نام ایران

مسابقات کشوری کونگ فو در قروه آغاز شد/ورزشی به نام ایران

قروه- مسابقات کشوری کونگ فو در قروه با شرکت ۴۰۰ ورزشکار در قالب ۳۴ تیم از تمامی استان ها به مدت سه روز در شهرستان قروه با هدف انتخابی تیم ملی بزرگسالان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در روزهای یکم تا سوم آبان ماه سال جاری شهرستان قروه میزبان برگزاری مسابقات کونگ فو قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی بزرگسالان است. روز نخست این دوره از مسابقات با وزن کشی و آماده سازی ورزشکاران برگزار شد و روز دوم به طور رسمی آغار رقابت ها با حضور معاون حقوقی وزیر ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون کونگ فو کشور، نماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی کلید خورد.

مسئول برگزاری مسابقات فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی جمهوری اسلامی ایران در جریان برگزاری این مسابقات در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هدف این مسابقات برای انتخابی تیم ملی جهت اعزام به مسابقات قهرمانی جهان که به میزبانی ایران در آینده ای نزدیک برگزار می شود، خواهد بود.

«علی حدادیان» به تعداد شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات اشاره کرد. «در حال حاضر مسابقات کونگ فو قهرمانی کشور با  ۴۰۰ ورزشکار در قالب ۳۴ تیم برگزار می شود که از استان های شرکت کننده دو استان تهران و کردستان با دو تیم حضور دارند و همچنین از این تعداد ۲ تیم از منطقه آزاد الوند و کیش شرکت کرده اند.» 

ورزشی برای ایران

رئیس فدراسیون کونگ فو کشور هم در این مراسم از هدف انتخاب نیروهای توانمند برای تیم ملی در جریان برگزاری این دوره از مسابقات گفت. «به دنبال آن هستیم که اولین دوره مسابقات قهرمانی جهان به میزبانی ایران را با ۶۰ کشور از ۵ قاره و همچنین دومین دوره مجمع جهانی را برگزار کنیم و برای اینکار نیازمند نیروهای توانمند هستیم.»

به گفته «رضا حیدری» برگزاری مسابقات جهانی بسیار حایز اهمیت است چرا که با تأییدیه ای که کشورها به شورای المپیک آسیا می دهند می توانیم اولین رشته ورزشی با نام ایران را ایجاد و در تمامی عرصه های ورزشی با فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی حضور داشته باشیم و در واقع تمام هدف ما این است که این اتفاق برای کشور بیافتد و هم اکنون کمیته المپیک ۲۶ کشور از کشورهای آسیایی ما را تأیید کرده اند و این بسیار مهم است که آداب و سنن خود را معرفی کنیم و آنان بپذیرند.

وی پذیرش این کار توسط کشورهای مختلف را مهم دانست. «مسئولان باید به این مهم نگاه ویژه ای داشته باشند چرا که خاستگاه آن ایران بوده و به دنبال آن هم اقوام ایرانی از سراسر کشور معرفی خواهند شد چرا که اگر تاریخچه اقوام ایرانی را مطالعه کنیم متوجه می شویم چند هزار سال سنوات دارند و ایرانیان از باستان به ورزش اهمیت داده اند اما با وجود این همه مدال آوری هیچ رشته ورزشی به نام ایران ثبت نشده و به دنبال این هستیم که این کارهرچه زودتر انجام شود.»

کد خبر 4755451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha