پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آبان ۱۳۹۸، ۲۲:۱۹

یک ریال هم نگرفته‌ایم؛

توضیح وریا در مورد پست جنجالی: به «ترک زبانان» احترام می گذارم

توضیح وریا در مورد پست جنجالی: به «ترک زبانان» احترام می گذارم

کاپیتان تیم فوتبال استقلال در مورد پستی که برای او دردسر شده و واکنش هایی را به همراه داشته است توضیح داد.

به گزارش خبرنگارمهر، وریا غفوری پس از پیروزی دو بر صفر استقلال مقابل پارس جنوبی جم گفت: خوشحالم که توانستیم یک برد دیگر بدست بیاوریم و حالا خود را به صدر جدول نزدیکتر کنیم.
وی تاکید کرد: ما بازی به بازی بهتر شده ایم و حالا اطمینان دارم که این روند ادامه خواهیم داد.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال  در پاسخ به این سئوال که چند بازی است که عملکرد خوبی دارید و آیا امید دارید به تیم ملی دعوت شوید گفت: من خودم می دانم همیشه در هفته های اول خوب نیستم اما رفته رفته بهتر می شوم و حالا فکر می کنم عملکرد خوبی در هفته های اخیر داشته ام و امیدوارم بتوانم این روند را ادامه بدهم.

وی در خصوص پستی که علیه او در مورد جنگ ترک ها و کردها گذاشته شده است گفت: من اصلا دنبال بحث سیاسی نیستم بلکه صحبت من در خصوص آوارگی و کشته شدن کودکان است و نباید چنین اتفاقی در دنیا رخ دهد. من به ترک زبانها احترام می گذارم و اعتقاد دارم کسی که این پست را گذاشته اصلا اذری زبان نبوده است.

وی در مورد شعارهایی که این روزها علیه مدیرعامل استقلال داده می‌شود، افزود: باید بپذیریم که این روزها بازیکنان استقلال مشکل مالی دارند و امیدواریم که هر چه زودتر مسئولان در صدد رفع این مشکل برآیند تا خدایی ناکرده تمرکز بازیکنان بر هم نریزد البته بازیکنان استقلال همه با تعصب هستند و کار خود را ادامه خواهند داد.

کاپیتان تیم فوتبال استقلال  در پاسخ به این پرسش که آیا به خاطر مسائل مالی اعتصاب خواهید کرد، افزود: اصلا بحث اعتصاب نیست. من به شما می گویم که تعداد زیادی از بازیکنان از فصل گذشته تا امروز طلبکارند و حتی یک هزار تومانی هم دریافتی نداشته اند ولی نها با غیرت هستند و نمی خواهند این مسئله در روند موفقیت استقلال تاثیر بگذارد.

غفوری در پایان و در خصوص صحبت های یکی از بازیکنان پارس جنوبی که گفته بود غفوری پیراهن من را کشیده و داور باید پنالتی اعلام کند با خنده گفت من چنین کاری را نکرده ام و داور به صحنه نزدیک بودو اگر مشکلی بود حتما از خود واکنش نشان می داد.

کد خبر 4755848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha