به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش کردستان، صدیقه عبدالهی در دوره آموزشی توجیهی راهبران آموزشی و تربیتی جدید الانتصاب که در اردوگاه سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست آشنایی راهبران با شیوه های نظارت و هدایت با رویکرد تحول گرا و روش های نوین تدریس با رویکرد تلفیقی و بازنگری در نحوه فعالیت های آنان است.
وی راهبران آموزشی را سفیران تحول در آموزش و پرورش و بازوان توانمند کیفیت بخشی در مدارس روستایی دانست و افزود: این افراد می توانند در بهبود مدیریت، تسهیل امر نظارت و راهنمایی بر فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس روستایی موثر باشند.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: استفاده از نیروهای سرآمد در امر راهبر آموزشی یکی از سیاست های وزارتی در راستای ارتقاء و بهبود کیفیت آموزش در کلاس های چند پایه است و رسالت راهبران آموزشی و تربیتی، صیانت از کیفیت یادگیری دانش آموزان روستایی است.
عبدالهی یادآور شد: ارتقاء کیفیت امور آموزشی در مدارس، ارتقاء سطح مهارت های حرفه ای معلمان، تبادل تجربیات آموزشی و پرورشی، جلوگیری از افت تحصیلی دانش آموزان با ارائه خدمات مشاوره ای و راهبری آموزشی و کاهش فاصله سطح علمی دانش آموزان از اهداف احیای پست راهبران آموزشی و تربیتی است.
وی با اشاره به ارزیابی به عمل آمده از عملکرد راهبر آموزشی در راستای کیفیت بخشی به آموزش، بیان کرد: نتایج اجرای برنامه راهبران آموزشی و تربیتی بسیار مثبت ارزیابی شده است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان گفت: راهبران آموزشی و تربیتی باید از سه مهارت فنی، ادراکی و انسانی برخوردار باشند تا در میان همکاران مقبولیت، محبوبیت و مشروعیت داشته باشند.
نظر شما