به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «جامعۀ فرسودگی جامعۀ شفافیت» ترکیبی از دو کتاب جامعه فرسودگی و جامعه شفافیت است که «بیونگ چون هان» به عنوان یک فیلسوف کره- آلمانی آن را به رشته تحریر درآورده است. این دو کتاب به فاصله دو سال (2010 و 2012) نوشته شده اند. در مورد دغدغه های این فیلسوف نوظهور گفته می شود که او هدفش روشنساختن دگرگونیهایی است که در گذار از جامعۀ پساصنعتی به جامعۀ دیجیتال با آنها روبهرو هستیم.
آثار این نویسنده ترکیبی از مسائل ملموس و روزمره و دیدگاهها و بصیرتهای عمیق فلسفیاند، آثاری که در مدت کوتاهی به بیش از بیست زبان ترجمه شده و او را به یکی از مشهورترین فیلسوفان امروزی بدل ساخته است. کتاب ساختارشکن جامعه فرسودگی دربارۀ آسیبهای اصلیِ زندگی در عصر دیجیتال است. به نظر هان، افسردگی، اختلال شخصیت مرزی، سندرم فرسودگی و نظایر آنها صرفاً عارضههایی شخصی و روانی نیستند، بلکه برآمده از ساختار جامعۀ امروزیاند. کتاب جامعه شفافیت به چهرۀ دیگری از چنین جامعهای نگاه میکند: دسترسی آزاد به اطلاعات در جامعۀ دیجیتال اهمیت ویژهای دارد، اما آدمهای این جامعه خود نیز تحت مشاهدۀ دائم هستند؛ هان توضیح میدهد که چگونه جامعۀ شفافیتمدار به جامعۀ کنترلمحور تبدیل خواهد شد.
به تازگی نشر ترجمان به قلم محمد معماریان این دو کتاب هان را در قالب کتابی با عنوان «جامعۀ فرسودگی جامعۀ شفافیت» با قیمت 27 هزار تومان منتشر کرده است.
علاقمندان جهت تهیه این کتاب اینجا را ببینند.
نظر شما