پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۹:۰۳

طی پیامی تاکید شد؛

کسی که حسینی باشد زیر بار ظلم نمی‌رود

کسی که حسینی باشد زیر بار ظلم نمی‌رود

دامغان - مرجع عالیقدر جهان اسلام با تاکید بر اینکه هرکس حسینی باشد زیر بار ظلم نمی‌رود، گفت: شیعیان به‌جز برپایی ماتم و عزاداری رسالت مبارزه با استکبار را هم بر دوش دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مرجع عالیقدر جهان اسلام در پیامی به مناسبت برگزاری اجلاسیه مجاهدان در غربت ضمن تاکید کرد بر اینکه کسی که حسینی باشد زیر بار ظلم نمی رود، افزود: شیعیان به‌جز برپایی ماتم و عزاداری رسالت مبارزه با استکبار را هم بر دوش دارند.

وی ضمن گرامیداشت چهارمین اجلاسیه مجاهدان در غربت گفت: از ذات اقدس الهی می خواهیم تا به هدف والای شما که همان تعظیم ولایت و امامت امام رضا(ع) در سایه گرامی‌داشت مجاهدن در راه خداست، ارج و قرب بدهد.

مرجع عالیقدر جهان اسلام همچنین با بیان اینکه شهدای ما عموما و مجاهدان در غربت خصوصاً، ندایی را پاسخ می دهند که وظیفه ما را ماشخص می‌سازد، تصریح کرد: ما از یک سمت باید ماتم را اقامه کنیم و از سمت دیگر سلاح از دوش بر زمین نگذاریم تا ریشه ظلم و استکبار را به زانو در آوریم و این مهم برنامه دینی ما است.

آیت الله العظمی جوادی آملی گفت: کسی که حسینی فکر می‌کند نه معامله قرن، نه آمریکا و نه صهیونیست را تحمل نمی‌کند همانطور که امام حسین(ع) فرمود من و امثال من به یزید و امثال آن بیعت نمی‌کنیم و این یعنی تا قیام قیامت شیعیان نباید زیر بار ظلم بروند.

کد خبر 4758043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha