پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷

مازندران سیاهپوش شد

طنین نوای « یارضا» در دیار علویان

طنین نوای « یارضا» در دیار علویان

ساری - همزمان با روز شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، مازندران در سوگ این امام همام سیاهپوش و نوای « یارضا» در مناطق مختلف طنین انداز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در سالروز شهادت عالم آل محمد، امام مهربانی ها، حضرت ثامن الحجج امام رضا (ع)، دیار علویان یکپارچه سیاهپوش و غرق در ماتم و اندوه شد.

ارادتمندان و محبان خاندان عصمت و طهارت در قالب هیئت‌های مذهبی و دسته‌ جات عزاداری با حضور در اماکن مذهبی، تکایا و بقاع متبرکه در غم شهادت جانسوز و مظلومانه فرزند زهرای اطهر(س) حضرت شمس الشموس، بر سر و سینه زنان، اشک ماتم ریخته و از گوشه و کنار استان، دلها را روانه مشهد الرضا کردند و این مصیبت عظما و جانکاه را به محضر مبارک امام عصر(عج) تسلیت گفتند.

شاگردان مکتب علوی با سیاه پوش کردن و برافراشتن پرچم های و بیرق های عزا در سوگ هشتمین خورشید امامت و ولایت به سینه زنی و عزاداری پرداختند و آیین های عزاداری و دسته های سینه زنی در شهرها و مناطق مختلف استان به راه افتاد.

همچنین در مراسم ها و مجالس مذهبی که با حضور جمع بی شماری از فضلاء، روحانیون، اساتید، طلاب و عموم محبان اهل بیت(ع) برگزار شد، سخنرانان به ذکر فضایل و مناقب و ابعاد شخصیتی هشتمین امام شیعیان پرداخته و مداحان و ذاکران اهل بیت‌(ع) در عزای آن حضرت مرثیه سرایی کردند.

به گزارش خبرنگاران مهر از شهرهای مختلف استان مازندران، بازارها و خیابان‌های شهرستان ها سیاه‌پوش شده و بیرق‌های عزا بر سر در مغازه‌ها ، مساحد و حسینیه‌ها برافراشته شده است.  علاوه براین در آستانه شهادت حضرت امام رضا (ع)، بیش از ۳۰۰ هیئت مذهبی از مازندران در روزهای قبل روانه مشهد مقدس شدند تا با حضور در حرم مطهر امام هشتم به عزاداری و مرثیه سرایی پردازند.

همزمان با آخرین روز از ماه صفر بازار احسان و نذری در مناطق مختلف استان گرم بود ، پخت حلیم و نذری از جمله برنامه های امروز بود و هر کس در حد توانایی مالی خود با پخت غذای گرم و نوشیدنی و توزیع آن در بین نیازمندان خود را در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت امام رضا (ع) شریک می‌کند.

کد خبر 4758292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha