پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۹

مدیرکل ارشاد گیلان:

هنرمند با هنر خود زنده است/ لزوم تبادل خرد در میان هنرمندان

هنرمند با هنر خود زنده است/ لزوم تبادل خرد در میان هنرمندان

رشت- مدیرکل ارشاد گیلان با اشاره به اینکه هنرمند با هنر خود زنده است، گفت: امروز نیازمند تبادل خرد در میان اهالی هنر هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز فاضلی پیش از ظهر پنجشنبه در اختتامیه دومین جشنواره نمایشنامه نویسی آموزشگاه های آزاد که در سالن رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء رشت برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره امسال برای دومین سال با هدف بزرگداشت استاد مرحوم «فرهاد پاک سرشت» هنرمند و نمایشنامه نویس گیلانی برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۲۱ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، افزود: سه داور این آثار را بررسی و امروز آثار برگزیده معرفی خواهد شد.

مدیرکل ارشاد گیلان در ادامه با بیان اینکه نمایشنامه نویس پیامی که قرار از توسط عده ای اجرا شود را به رشته تحریر در می آورد، تصریح کرد: نمایشنامه نویس کلیت یک موضوع را با تمام جزئیات پرداخته می کند.

وی با اشاره به اینکه واقعیت این است تئاترهای خوب از دل نمایشنامه های خوب بیرون می آید، ادامه داد: دنیا از سه عنصر فرستنده، گیرنده و پیام تشکیل شده و نمایشنامه نویس این پیام را به گونه ای تنظیم می کند که بتواند بین بازیگر و مخاطب پیوند ایجاد کند.

فاضلی در ادامه با بیان اینکه  امروز با کمبود زمان مواجه هستیم بنابراین نمایشنامه می تواند مفاهیم و پیام ها را در کوتاه ترین زمان به ما منتقل کنند، بیان کرد: نمایشنامه نویس و نمایش به رغم پیشرفت تکنولوژی هنوز ضروری ترین نیاز برای انسان در رسیدن به تحول است.

وی با اشاره به افتتاحیه سی و یکمین تئاتر گیلان، افزود: ۲۵ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.

مدیر کل ارشاد گیلان با بیان اینکه از میان این آثار هیئت بازبین هفت اثر را انتخاب کرده اند که این آثار در مدت سه روز اجرا می شود، گفت: امروز نیازمند گفتگو و تبادل خرد در میان اهالی هنر، داوران و نقادان هستیم.

در پایان این مراسم از خانواده استاد مرحوم «فرهاد پاک سرشت» نویسنده، بازیگر، نمایشنامه نویس، شاعر و ترانه سرا تقدیر و تجلیل شد.

کد خبر 4759738

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha