پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۲۹

ناظر گمرکات گیلان مطرح کرد:

قابلیت مبادله ۸۶۲ قلم کالا در اتحادیه گمرکی اوراسیا

قابلیت مبادله ۸۶۲ قلم کالا در اتحادیه گمرکی اوراسیا

انزلی- ناظر گمرکات گیلان گفت: در اتحادیه گمرکی اوراسیا قابلیت مبادله ۸۶۲ قلم کالا بین ایران و سایر کشورهای عضو این اتحادیه وجود دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالقاسم یوسفی‌نژاد بعدازظهر پنجشنبه در نخستین جلسه کارگروه اجرایی اتحادیه گمرکی اوراسیا در ستاد نظارت بر گمرکات گیلان در انزلی، اظهار کرد: عضویت در اتحادیه اوراسیا فرصت مبادله ۸۶۲ قلم کالا را بین ایران و اعضای این اتحادیه فراهم می کند.

وی افزود: از این تعداد کالا ۸۶۲ قلم کالاهای قابل مبادله، ۵۰۲ قلم کالا سهم کشورهای اوراسیا و ۳۶۰ قلم سهم کالاهای ایرانی است که به اوراسیا صادر می شود.

ناظر گمرکات گیلان در ادامه تصریح کرد: در نخستین جلسه کارگروه اجرایی اتحادیه گمرکی اوراسیا چگونگی اجرای قوانین و انجام هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های مجری مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.

یوسفی نژاد با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو ناظر وارد اتحادیه گمرکی اوراسیا شده است، تاکید کرد: در این اتحادیه بسیاری از کشورهایی که دچار تحریم بوده و یا برای تامین کالاهای اساسی خود با مشکل مواجه هستند حضور داشته تا کالاهای اساسی خود را با قیمت مشخص تهیه کنند.

کد خبر 4760022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha