پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۴۹

در هفته بسیج دانش آموزی

همایش «ما زنده ایم» در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

همایش «ما زنده ایم» در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

یاسوج- همایش ۹۰۰ نفری «ما زنده ایم» به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی در یاسوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس بسیج دانش آموزی کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر شنبه در حاشیه این آیین،  گفت : با حضور بیش از ۹۰۰ دانش آموز دختر دبیرستانی شهر یاسوج، همایش دانش آموزان انقلابی با عنوان « ما زنده ایم» برگزار شد.

سعادت صالحی نیا افزود:  این همایش در راستای نشاط و شادابی در سایه سار عفاف و حجاب در شهر یاسوج اجرایی شد.

وی با بیان اینکه در این همایش به ۴ زوج جوان با کمک و همراهی دانش آموزان شهر یاسوج جهیزیه اهدا شد، اظهار کرد:  دانش آموزان آینده سازان و نقش آفرینان اصلی در جمهوری اسلامی ایران هستند.

صالحی نیا تبیین گفتمان انقلاب اسلامی را از مهمترین محورهای برگزاری این آیین دانست.

در ادامه جانشین سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نقش جامعه زنان از صدر اسلام  تا کنون بر کسی پوشیده نیست، گفت: روشنگری و بصیرت دهی حضرت زینب باعث شد تا جبهه حق روشن و شناخته شود.

سرهنگ جهانگیر انصاری افزود: نقش زنان در دوران  هشت  سال دفاع مقدس، نقشی بی بدیل بوده و امروز نیاز است تا این نقش ارزنده بیش از پیش دیده شود تا ایستادگی و مقاومت جبهه حق در مقابل استکبار صد چندان شود.

وی با تاکید بر جنگ نرم و فرهنگی دشمن، تصریح کرد: دشمن امروز حجاب، عفاف و تفکر ما را هدف گرفته و ایستادگی زنان در سنگر عفاف و حجاب پیروزی های ۴۰ ساله انقلاب اسلامی را رقم زده است 

انصاری گفت: با مطالعه وصیت نامه شهدا خواهیم خواند که توصیه اصلی شهدا عفاف و حجاب است.

جانشین سپاه فتح استان افزود: اگر ما نتوانیم این سنگر را حفظ کنیم، شکست سنگینی خواهیم خورد و دشمن با هدف قرار دادن این سنگر بدنبال تسلط بر کشور ما برای رسیدن به امیال و خواسته های شوم خود است.

کد خبر 4761007

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha