پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۱:۰۹

شهید مطهری؛ آموزگار علم و اخلاق - 2

استاد مطهری و ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی

استاد مطهری و ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی

خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: از مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پر برکتش ، ارائه ایدئولوژی اصیل اسلامی از طریق تدریس ، سخنرانی و تألیف کتاب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این امر به ویژه در سالهای 1351 تا 1357 به دلیل افزایش تبلیغات گروههای چپ و پدید آمدن گروههای مسلمان چپ زده و ظهور پدیده "التقاط" به اوج خود می رسد.

گذشته از حضرت امام، استاد مطهری اولین شخصیتی است که به خطر سران سازمان موسوم به "مجاهدین خلق ایران" پی می برد و دیگران را از همکاری با این سازمان برحذر داشت و حتی تغییر ایدئولوژی آنها را پیش بینی کرد.

در این سالها استاد شهید به توصیه حضرت امام مبنی بر تدریس در حوزه علمیه قم ، هفته ای دو روز به قم عزیمت نموده و درسهای مهمی در آن حوزه ارائه می کرد و همزمان در تهران نیز درسهایی تدریس می کرد.

در سال 1355 به دنبال درگیری با یک استاد کمونیست دانشکده الهیات! زودتر از موعد مقرر بازنشسته شد. 

گرچه ارتباط استاد مطهری با امام خمینی پس از تبعید ایشان از ایران استمرار داشته است ، ولی در سال 1355 موفق شد مسافرتی به نجف اشرف نموده و ضمن دیدار با امام خمینی ( ره ) درباره مسائل مهم نهضت و حوزه های علمیه با ایشان مشورت نماید. پس از شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی و آغاز دوره جدید نهضت اسلامی، استاد مطهری به طور تمام وقت در خدمت نهضت قرار گرفت و در تمام مراحل آن نقشی اساسی ایفا کرد.

کد خبر 476110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha