پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۰۱

انتشار نقشه جدید هند با خشم پاکستان روبرو شد

انتشار نقشه جدید هند با خشم پاکستان روبرو شد

پاکستان نقشه منتشر شده توسط هند در ارتباط با منطقه جامو و کشمیر که در آن مناطقی متعلق به هند عنوان شده را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از داون نیوز، به دنبال انتشار نقشه‌ای از جامو کشمیر از سوی وزارت کشور هند که در آن تغییرات قابل توجهی در وضعیت جامو کشمیر بوجود آمده، وزارت خارجه پاکستان به انتشار این نقشه واکنش نشان داد.

در نقشه جدید از جاموکشمیر که در هند منتشر شده،  منطقه گیلگیت- بلیستان و جامو و کشمیر آزاد  به عنوان خاک هند به تصویر کشیده است و در واکنش به انتشار این نقشه، وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده که این نقشه به لحاظ قانونی،  نادرست، بی اساس، توخالی و ناقض قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل در رابطه با این منطقه است.

هند از نیمه مردادماه امسال با لغو قانون خودمختاری منطقه کشمیر، برخی از امتیازات دولت محلی این منطقه را لغو کرد و این منطقه را بخشی از خاک خود عنوان کرد.

تنش‌ هند و پاکستان بر سر منطقه کشمیر طی چند دهه گذشته تا کنون منجر به دو بار جنگ تمام عیار میان دو طرف شده و روابط دو کشور بر سر کشمیر همچنان پرتنش است.

کد خبر 4762406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha