به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد روز دوشنبه در حاشیه برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: راهپیمایی ۱۳ آبان این پیام را به جهانیان می رساند که مردم هنوز پای ولایت ایستاده اند و بار دیگر حماسه باشکوهی را رقم زدند.
وی افزود: مردم پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب در این روز باشکوه بار دیگر به میدان آمدند و با مشت های گره کرده انزجار خود را نسبت به استکبار جهانی نشان دادند.
امام جمعه اهواز گفت: مشت های گره کرده مردم انقلابی خوزستان و بخصوص جوانان و نوجوانان در روز ۱۳ آبان بار دیگر لرزه بر پیکره دشمن وارد کرد.
همچنین جمال عالمی نیسی فرماندار اهواز در گفتگو با خبرنگار مهر، در حاشیه راهپیمایی ۱۳ آبان اظهار کرد: در این روز بار دیگر مردم اهواز و به خصوص جوانان و نوجوانان انقلابی با حضور خود در صحنه حماسه دیگری را آفریدند.
وی افزود: امام خمینی(ره) سال ها پیش اعلام کرده بودند که امریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و تحقق فرمایشات رهبر کبیر انقلاب را می توانیم در این روز در مشت های گره کرده مردم ولایتمدار ایران مشاهده کنیم.
فرماندار اهواز گفت: روز به روز شاهد افزایش اقتدار و عزت ایران اسلامی در منطقه و جهان هستیم و بی شک هیچگاه تسلیم زورگویی هایی آمریکا نخواهیم شد.
وی اظهار کرد: انتقال ارزش های انقلاب به نسل جوان از ضرورت های جامعه اسلامی است که باید در این راستا تلاش مضاعفی صورت دهیم.
نظر شما