به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی، عصر دوشنبه در بازدید از مجتمع معلولان توانمند همت شهرستان گرگان، ضمن دیدار با اعضای هیات مدیره و تعدادی از مددجویان تحت پوشش، مسائل و مشکلات این مجتمع در راستای خدمات رسانی مطلوب به گروههای هدف را مورد بررسی قرار داد.
وی در این دیدار گفت: بالغ بر ۵۰ هزار معلول تحت پوشش خدمات توانبخشی بهزیستی گلستان قرار دارد که این گروه های هدف خدمات مختلفی را دریافت می کنند.
چراغعلی با تقدیر از زحمات اداره کل بهزیستی گلستان آمادگی استانداری در جهت تحقق ماموریت های بهزیستی به ویژه در حوزه مناسب سازی محیط شهری به منظور دسترسی آسان افراد دارای معلولیت به خدمات و امکانات شهری و همچنین حوزه سالمندان را اعلام کرد.
وی گفت: باید هدف غایی ما علاوه بر خدمات رسانی به افراد دارای معلولیت، ایجاد شادابی و نشاط در زندگی اجتماعی باشد.
نظر شما