به گزارش خبرنگار مهر، تیم رایکا بابل در چارچوب هفته یازدهم رقابتهای لیگ یک دسته باشگاه های کشور شامگاه دوشنبه در ورزشگاه هفتتیر بابل میزبان تیم مس رفسنجان بود ودر نهایت میهمان مدعی و بالای جدولی خود را با نتیجه ۲بر صفر با شکست بدرقه کرد.
تیم میزبان که برای فرار ازانتهای جدول حساب ویژه برای کسب ۳ امتیاز این بازی خانگی باز کرده بود، از همان ابتدا با حمایت اندک هواداران خود بازی را هجومی وبا انگیزه برابر میهمان رده سومی جدول آغاز کرد.
تیم رایکا دراین دیدار، ابتدا توسط " مهراد حیدری" در دقیقه ۲۹ از روی نقطه پنالتی گل نخست خود را وارد دروازه تیم مس رفسنجان کرد تا شادی به اردوی تیم بابل بازگردد.
تیم مس که با دریافت این گل درشوک فرو رفته بود، بازی را در دست گرفت اما تنوانست از موقعیت های پیش آمده درنیمه نخست استفاده کافی داشته باشد.
در نیمه دوم مسابقه، دو تیم برای بهبود شرایط خود صاحب چند موقعیت روی دروازه یکدیگر شدند که دریکی از جدی ترین این موقعیت ها، تیم رایکا بابل توسط " اکبر آفاقی" مهاجم فصل پیش نفت مسجدسلیمان موفق شد در دقیقه ۶۹ به دومین گل خود دراین مسابقه برابر تیم مس رفسنجان دست یابد و ورزشگاه هفت تیر این شهر را به مرز انفجار وشادی پس از گل رساند.
در ادامه وپس از گل دوم تیم بابل، مسی ها تلاش زیادی برای کسب حداقل امتیاز داشتند که درنهایت شاگردان" هادی شکوری " بودند که موفق به کسب ۳ امتیاز ارزشمند هفته یازدهم ونخستین پیروزی این فصل خود شدند.
تیم رایکا بابل درشرایطی صاحب نخستین پیروزی این فصل خود شد که کمتر هواداری حتی تصور تساوی این تیم در بازی خانگی داشت. در پی ایجاد مشکلاتی که برای مالکان سابق تیم رایکا بابل به دلیل پرونده قضایی به وجود آمد این تیم از لحاظ مالی و مدیریتی با مشکل مواجه شد.
برای تعیین تکلیف این باشگاه در نبود مالکان، در نشستی با حضور مدیران اداره کل ورزش وجوانان مازندران وشهرستان بابل ، تیم به "هادی شکوری" بازیکنان اسبق تیم استقلال تهران به صورت موقت حداقل تا پایان رقابت های فوتبال لیگ یک باشگاههای کشور واگذار شد.
تیم رایکا بابل با کسب نخستین پیروزی این فصل و ۵ تساوی و۵ شکست گذشته خود با ۸ امتیاز در رده شانزدهم جدول هیجده تیمی این رقابتها باقی ماند.
نظر شما