پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آبان ۱۳۹۸، ۱۴:۳۰

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام خبر داد:

تردد ۳ میلیون و ۸۲۰ هزار نفر در ماه صفر از پایانه مرزی مهران

تردد ۳ میلیون و ۸۲۰ هزار نفر در ماه صفر از پایانه مرزی مهران

ایلام - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام از تردد بیش ۳ میلیون و ۸۲۰ هزار نفر در ماه صفر از پایانه مرزی مهران خبر داد.

 نورالله دلخواه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در ماه صفر بیش از ۳ میلیون و ۸۲۰ هزار نفر از مرز بین‌المللی مهران تردد کردند که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۷ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: از این تعداد بیش از ۳ میلیون و ۵۷۸ هزار نفر ایرانی و بیش از ۲۴۶ هزار و ۲۲۹ نفر خارجی بوده اند.

وی افزود: نزدیک بودن مرز مهران به عتبات عالیات نسبت به سایر مرزها باعث شده حدود ۶۰ درصد از زائران،مرز مهران را برای زیارت عتبات عالیات انتخاب کنند.

دلخواه عنوان کرد: این امر باعث شد که برنامه های بهتری برای جلوگیری از ازدحام زائران در مرز مهران انجام شود و حوزچه های متعددی از پل زائر تا پایانه مرزی مهران تشکیل و زائران به سهولت وارد مرز می شدند و با وجود ۹۶ گیت گذرنامه زائران در کمترین زمان ممکن از مرز خارج شدند.

وی گفت: در ماه صفر سال گذشته ۲ میلیون و ۲۸۹ هزار نفر از مرز مهران تردد داشته اند.

کد خبر 4764551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha