پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۲۵

رئیس اداره هواشناسی زاهدان:

دمای زاهدان به نقطه انجماد رسید

دمای زاهدان به نقطه انجماد رسید

زاهدان - رئیس اداره هواشناسی زاهدان گفت: بامداد امروز دمای هوای زاهدان با بیش از ۱۰ درجه کاهش به مرز صفر درجه رسید و خنک ترین شهر استان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، حسن بستانی اظهار داشت: این سردترین دمای زاهدان از هشتم اسفند سال گذشته تا امروز است.

وی ادامه داد: زاهدان با این دما هشتمین مرکز استان سرد کشور نیز شد به طوریکه سرمای هوا در آن حتی از شهرهای ارومیه، سنندج، تبریز و خرم آباد نیز سردتر بوده است.

رئیس اداره هواشناسی زاهدان افزود: علاوه بر زاهدان، بامداد امروز دمای خاش نیز به ۲ درجه سلسیوس بالای صفر رسید و صبح خنکی برای مردم این شهرستان رقم زد.

بستانی گفت: سرمای هوای حاکم در استان در نتیجه نفوذ زبانه های پرفشار و ریزش هوای سرد از عرض های بالاتر به استان است که انتظار می رود به تدریج روند کاهش دما در شهرهای جنوبی تر استان نیز روی دهد.

وی تصریح کرد: روند کاهش ۵ تا ۱۰ درجه ای دما از دو روز گذشته در استان آغاز شده است به نحوی که بیشترین کاهش دما با ۱۲ درجه سلسیوس در «نصرت آباد» روی داده است. 

رئیس اداره هواشناسی زاهدان بیان داشت: در حالی امروز کمینه دمای نصرت آباد به ۳.۴ درجه سلسیوس بالای صفر رسید که قبل از نفوذ هوای سرد به استان کمینه دمای این شهر ۱۵.۶ درجه سلسیوس بوده است.

بستانی ادامه داد: تا امروز دمای زاهدان، خاش و ایرانشهر نیز بین ۱۱ تا ۱۰ درجه کاهش یافته است.

کد خبر 4765547

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha