پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آبان ۱۳۹۸، ۲۰:۴۶

شهنازی:

اجازه عوام فریبی نمی‌دهم/مقصر باخت خودم هستم

اجازه عوام فریبی نمی‌دهم/مقصر باخت خودم هستم

سرمربی تیم والیبال سایپا پس از شکست تیمش مقابل شهداب یزد گفت: مفصر باخت خودم هستم.

ناصر شهنازی پس از شکست تیمش مقابل تیم شهداب یزد در جمع خبرنگاران گفت: شروع بدی در بازی داشتیمف وقتی دو ست را واگذار می کنیم برگشت به بازی کار سختی است. در ست پنج نیز دو امتیاز پیش بودیم اما باختیم. زمانیکه تیم مغلوب می‌شود یعنی سرمربی مقصر است. اگر در امتیازهای حساس تصمیم های بهتری می گرفتم پیروز بازی می‌شدیم. این شکست تجربه خبی برایم شد تا در شرایط حساس بهترین تصمیم را بگیرم.

وی درباره داوری گفت: داوری عالی بود اما ما نباید انسانیت را زیر پا بگذاریم چون در شان انسانیت نیست چنین رفتارهایی. آرامش در زندگی برای من مهم تر است و اینکه از لحظه به لحظه زندگی و بازی لذت ببرم. به کار بردن برخی الفاظ اصلا کار خوبی نیست با اینگه حرمت بزرگ تر حفظ نشود! افرادی هستند که تظاهر به خوبی می کنند! باید درون و بیرون آدما شبیه به هم باشد. انسان باید به مفهوم انسانیت توجه کند.

شهنازی افزود: بازی را واگذار کردیم و حال باید تفکرات خود را روی هم بریزیم  تا در آینده بهتر شویم. در طول بازی اتفاقاتی رخ داد که رد شان یک مربی نیست. من اصلا برای باخت ناراحت نیستم و تماشا کردیم که آرامش خود را حفظ کردم جون آرامش تیم برای من مهم تر است اما مربی رقیب اتفاقاتی رقم زد که درست نبود. این برد و باخخت ها در ورزش زیاد است امیدوارم این اتفاقات تلنگری باشد تا بهتر شویم.

سرمربی سایپا در پاسخ به این سوال که چرا به بازیکنان خود در پایان بازی اجازه دست دادن به حریف را ندادی گفت: نمی گذارم عوام فریبی کنند! انها به شعور تماشاگر، والیبال و زمین والیبال توهین کردند و سپس با دست دادن اخر بازی می خواهند عوام فریبی کنند.از این حرکات ناراحت می شوم و به همین دلیل اجازه ندادم دست بدهند

کد خبر 4765824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha