پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۲:۴۵

عجایب مدیریتی در خوزستان/ مدیرکلی که همزمان معاون استاندار است

عجایب مدیریتی در خوزستان/ مدیرکلی که همزمان معاون استاندار است

اهواز – عجایب مدیریتی در خوزستان که از حدود سه سال قبل آغاز شده در حال رسیدن به شرایط بهت‌آوری است.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها، علی نواصر*: استان خوزستان از حدود سه سال قبل شرایط عجیبی را در بخش انتصاب‌های مدیریتی تجربه کرده که نه تنها در تاریخ این استان بی‌سابقه بوده که شاید نمونه آن را در هیچ استانی نمی‌توان یافت.

همه این موارد حکایت از متزلزل بودن جایگاه مدیریتی در خوزستان است که به نظر می‌رسد انتصاب‌ها با نگاهی منطقی صورت نمی‌گیرد.

برای نمونه در موضوع انتصاب فرمانداران در استان خوزستان، شرایط بسیار حاد است و اغلب فرمانداری‌های استان به صورت سرپرستی اداره می‌شود؛ حتی در مقطعی بیش از ۱۰ فرمانداری استان به صورت همزمان به صورت سرپرستی اداره می‌شد. مثلا در مقطعی سه شهرستان بزرگ استان مثل اهواز، آبادان و دزفول همگی سرپرست داشتند.

اگر حتی از ضربات جبران‌ناپذیری که همین سرپرستی‌ها به پیکره مدیریتی شهرهای مختلف استان وارد کردند، صرف‌نظر کرد، نمی‌توان این موضوع را درک کرد که چرا استانی مثل خوزستان که به لحاظ توانمندی نیروی انسانی از استان‌های برتر کشور به شمار می‌رود، این‌گونه سازمان‌ها و ادارات مهمش به صورت سرپرستی اداره می‌شود.

اما از نکات عجیب مدیریتی که همین اکنون نیز در استان می‌توان برای نمونه از آن نام برد، تصدی اداره کل بسیار مهم «مدیریت بحران» و معاونت «توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری» به صورت همزمان توسط یک نفر است که وقتی به وظایف این دو بخش استانداری نگاه می شود که تا چه اندازه متفاوت هستند، قطعا به مسئله بهت آور این انتصاب می‌توان پی برد.

خوزستان استانی دائم البحران است و بحران‌های خواسته و ناخواسته در این استان حتی قابل‌شمارش هم نیست. برای همین، اداره کل مدیریت بحران در این استان از مهمترین اداره کل‌های استانداری به شمار می‌رود چرا که به صورت دائم درگیر بحران‌ها ریز و درشتی است که شاید برخی استان‌های کشور در خواب هم وجود آنها در استان خود را تصور نکنند.

ولی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان از سوی استاندار ۱۰ تیرماه امسال به عنوان «سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری» منصوب‌شده است. یعنی مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان هم‌زمان که معاون استاندار به شمار می‌رود، زیرمجموعه معاونت عمرانی استانداری خوزستان در منصبی دیگر است؛ حالا بماند که در این بین برخی تنش های پیدا و پنهانی هم بر اثر این مورد پیش آمده که چندان بازگو کردن آن به صلاح نیست.

خبرهای رسیده از استانداری خوزستان هم حکایت از این دارد که «کیامرث حاجی‌زاده» از سوی وزارت کشور برای تصدی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مورد تائید قرار نگرفته ولی اصرار استاندار برای این کار همان‌قدر عجیب است که وی اصرار دارد، حاجی‌زاده همزمان دو منصب حیاتی در استانداری را داشته باشد.

مشغول شدن فکر و ذهن مدیرکل یک اداره کل بسیار مهم و سرنوشت‌ساز در استان خوزستان به سمتی دیگر برای استانی مثل خوزستان چندان معقول به نظر نمی‌رسد به خصوص اینکه حاجی‌زاده که ظاهراً دانشجوی مقطع دکتری به شمار می‌رود، هم اکنون رئیس هیئت ورزشی بیماری‌های خاص استان خوزستان هم هست.

* خبرنگار

کد خبر 4767526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha