پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۵:۱۸

40 درصد جمعیت کشور دچار اختلالات بینایی هستند

رئیس انجمن اپتومتری خراسان گفت: نزدیک به 40 درصد جمعیت کشور دچار عیوب انکساری اصلاح نشده از نوع نزدیک بینی، دوربینی، اختلاف بین دو چشم و انحرافات چشمی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، دکتر عباس عظیمی در ششمین همایش اپتومتری خراسان گفت : در حالی 40 درصد جمعیت کشور دچار اختلالات بینایی هستند که متاسفانه درصد بالایی از این بیماریها یا تشخیص داده نمی شود و یا در صورت تشخیص به دلیل عدم استفاده بیمار از عینک مناسب، از چرخه درمان خارج می شوند و این افراد از جمله کسانی هستند که در آینده نزدیک دچار تنبلی و اختلالات شدیدتر بینایی می شوند .

وی افزود : جمعیت 70 میلیونی کشور ما که نیمی از آن را جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند و همچنین وجود بیش از یک هزار شهر و 66 هزار روستا و قرار گرفتن در رده 16 جهان از نقطه نظر جمعیت، توجه هر چه بیشتر به اتخاذ راهکار مناسب در نظام بهداشت ودرمان کشور را به خود جلب می کند.

وی افزود: در حال حاضر در زمینه بیماریهای چشم علیرغم اجرای طرح هایی چون طرح قربالگری کودکان پیش دبستانی 4-6 سال و طرح پیشگیری از تنبلی چشم در کشور نشانه های مثبت دیگری از کسب موفقیت در زمینه تامین سلامت بینایی آحاد جامعه و همچنین اجرای طرح های پیش بینی شده از طرف سازمان بهداشت جهانی مانند طرح 2020 (بیست بیستم) مشاهده نمی شود.

عظیمی تصریح کرد: در حال حاضر در کشور ما حدود 200 هزار نابینا و 400 هزار کم بینا وجود دارند، که از این بین 1/30 درصد جمعیت کشور دچار آب مروارید در بزرگسالان ، 1/3 درصد دچار گلوکوما یا آب سیاه و همچنین 1/3-8/2 درصد دچار تنبلی چشم هستند، که این آمار در مقایسه با کشورهای همسایه بسیار بالاتر است.

رئیس انجمن اپتومتری خراسان ، یکی از دلایل این وضعیت را در کشور، عدم تامین شرایط درمان به صورت کافی برای بیماران ذکر کرد و افزود: بر اساس آمار در کشور ما سالانه حدود 400 هزار نفر نیازمند عمل آب مروارید هستند که متاسفانه با توجه به امکانات موجود از نظر محیط های درمانی شامل درمانگاهها و بیمارستانها و همچنین نیروی انسانی متخصص، در حال حاضر فقط امکان و ظرفیت این عمل برای 180 هزار نفر وجود دارد و بدین شکل سالانه بیش از 200 هزار نفر از نقطه نظر درمان از دست رفته به حساب می آیند.

وی ، راه گریز از این شرایط را همبستگی و مشارکت وزارت بهداشت با سازمان های بین المللی جامعه اپتومتری کشور، چشم پزشکان و سایر سازمان های غیر دولتی در جهت ارتقاء سلامت چشم افراد جامعه عنوان کرد.

 

کد خبر 476855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha