پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۱۸:۳۶

به اتهام اقدامات تروریستی ؛

نیروهای امنیتی عربستان 172 مظنون را دستگیر کردند

وزارت کشور عربستان اعلام کرد : دستگاه امنیتی این کشور توانست پنج گروه تروریستی را متلاشی کند و به دنبال آن 172 فرد مظنون را دستگیر کند.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از رادیو سوا، سرهنگ "منصورالترکی" سخنگوی وزارت کشورعربستان دراین باره گفت : این افراد از ملیت های مختلف عربستانی و غیرعربستانی هستند.

این عملیات در چارچوب تلاش دستگاه امنیتی عربستان برای مقاومت در برابرعناصر القاعده صورت گرفت و این گروه مسئولیت حملات علیه منافع ملی عربستان و دیگر کشورها را برعهده گرفته است.

به گزارش پایگاه اینترنتی محیط، تلویزیون عربستان بخش هایی از تصاویر مربوط به این عملیات را پخش کرد که به همراه آنان مقداری اسلحه و مبلغی وجه نقد به میزان 20 میلیون ریال عربستان نیز کشف و ضبط شد.

به گفته سخنگوی وزارت کشورعربستان تعدادی ازاین 172 تن برای حمله به منابع نفتی با هواپیما آموزش می دیدند.

درعین حال شبکه العربیه نیز گزارش داد : این افراد درنظر داشتند برای آزادی مجرمان به زندانی حمله کنند.

به گزارش این شبکه خبری یکی از این گروه ها درانفجارهای منطقه ابقیق عربستان که در 24 فوریه سال 2006 به وقوع پیوست ، دست داشت.

کد خبر 476984

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha