۲۱ آبان ۱۳۹۸، ۱۵:۵۹

رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر:

ارتباط دستگاه قضایی با دانشگاه و نخبگان ضروری است

ارتباط دستگاه قضایی با دانشگاه  و نخبگان ضروری است

بوشهر- رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر گفت: آموزش و ارتباط دستگاه قضایی با دانشگاه، نخبگان و حقوقدانان برای استفاده از آخرین یافته‌های علمی ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جمادی ظهر سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی با  حضور اساتید دانشگاه‌های استان بوشهر اظهار داشت: آموزش و  به‌کارگیری علم و دانش در دستگاه قضایی به عنوان مهم‌ترین ابزار است.

وی بیان کرد: قاضی باید همیشه بروز باشد و اگر اینگونه نباشد نمی‌تواند یک قضاوت به هنگام و با اطلاعات کافی نسبت به بخش‌های مختلف انجام دهد، در این راستا دستگاه قضایی آموزش مستمر ضمن خدمت نیز در دستور کار خود قرار داده است.

جمادی بیان کرد: اعتمادسازی در بخش‌های مختلف جامعه و افزایش اعتماد عمومی، کاهش حجم زیاد پرونده‌های قضایی و اتخاذ تدبیر مناسب برای کاهش ورودی پرونده‌ها از جمله مواردی که در سند تحول قضایی که بر اساس گام دوم انقلاب پایه‌ریزی شده است.

وی تصریح کرد: کاهش چشمگیر جمعیت کیفری، برخورد قاطعانه با مفاسد درون سازمانی و برون‌سازمانی، احیای حقوق عامه، تکریم مراجعان و بخش‌های متنوع دیگر از دیگر موارد سند تحول قضایی است.

رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر گفت: یکی از  بخش‌های سند تحول قضایی ارتباط دستگاه قضایی با جامعه، مردم و نخبگان  است.

جمادی افزود: ایجاد فضای تعاملی که موجب آشنایی با دغدغه‌ها و مشکلات حقوقدانان می‌شود و می‌توان گام‌های بهتری در راستای هم‌افزایی برداشت از جمله اهداف برگزاری نشست هم‌اندیشی  نخبگان، حقوقدانان و هیئت‌علمی و اساتید دانشگاه است.

رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر خاطرنشان کرد: از یافته‌های علمی و نقطه نظرات نخبگان و اساتید هیئت‌علمی به عنوان مصوبات یا طرح‌های کارشناسی در دستگاه قضایی استان استفاده می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم‌اندیشی رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر حضور اساتید هیئت‌علمی و نخبگان حقوق دانشگاه‌ها و دانشکده‌های حقوق در سطح استان در دانشگاه پیام نور استان بوشهر برگزار و در خصوص موضوعات مرتبط با تحول در دستگاه قضایی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

در این نشست در ارتباط با بحث تحول و قوانین و مقررات قضا زدایی، حبس زدایی، کاهش جمعیت کیفری، پیشگیری از وقوع جرم، آسیب‌های اجتماعی، صلح و سازش و میانجی‌گری، داوری، کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، رفع اطاله دادرسی، برخورد قاطعانه با مفاسد درون سازمانی و برون‌سازمانی، احیای حقوق عامه، تکریم مراجعان با استفاده از نظریات اساتید و نخبگان حقوقی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

کد خبر 4770410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha