پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۰۳

استاندار چهارمحال و بختیاری:

توانمندی های چهارمحال وبختیاری برای ورود سرمایه گذاران معرفی شوند

توانمندی های چهارمحال وبختیاری برای ورود سرمایه گذاران معرفی شوند

شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: توانمندی های چهارمحال وبختیاری برای ورود سرمایه گذاران معرفی شوند.

 به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی شامگاه سه شنبه در شورای مهارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری پتانسیل بسیاری در گردشگری، صنایع تبدیلی کشاورزی دارد که نیروی خاص خود را می طلبد و این نیروها در استان وجود دارد و بیشترین زحمت را می کشند اما در مسیر خود حرکت نمی کنند در نتیجه با وجود بیشترین بستر اشتغال، استان دارای آمار بالای بیکار است.

وی بیان کرد: از ابتدای انقلاب شعار تعهد و تخصص بوده اما تعهد بی تخصص فایده ای ندارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رشته جوش حوزه وسیعی دارد، تصریح کرد: ملکه جوش ایران با 11 سال سن ثابت کرد که خانم ها می توانند در کار جوش دقیق تر از آقایان عمل کنند و از طریق استاد شاگردی ای مهارت را فرا گیرند.

وی تاکید کرد: باید  صنعت جوش شهر هفشجان تبلیغ و اطلاع رسانی شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: از برگزاری انواع سمینارهای ملی در استان حمایت مالی می کنیم تا استان و توانمندی آن دیده شود و حتی در این زمینه تسهیلات ارزان قیمت ارائه می کنیم.

وی گفت: سند مهارت استان در حال نهایی شدن است که باید با سه سند اشتغال، آمایش و اشتغال روستایی استان تطبیق داده شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برای المپیاد جوش ایران برنامه‌ریزی شود و با انجمن جوش و دانشگاهها هماهنگی لازم صورت گیرد.

وی اظهار داشت: تسهیلات ارزان قیمت در استان در حال توزیع است و هرچه زودتر سند مهارت استان تبیین شود، می توان از این تسهیلات بهره برد.

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت:کارگزاری اشتغال استان، دانشگاه ها، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، آموزش فنی و حرفه ای و معاونت مربوطه چند موضوع مانند برندسازی جوش هفشجان مدنظر قرار گیرد.

کد خبر 4771042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha