به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسن زمانی صبح امروز در سی و یکمین همایش بزرگ وحدت در کرمانشاه اظهار داشت: خداوند متعال بهترین الگوی امت اسلامی و تمام جهان بشریت را پیامبر اکرم (ص) بیان فرمودند.
وی سپس به بیان ویژگی های اسوه حسنه پرداخت و افزود: اینکه پیامبر اکرم اسوه حسنه هستند یعنی صفت هایی ایشان دارند و باید به آن تاسی کنیم.
مسئول امور اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه کشور گفت: اولین ویژگی تحجد و عبودیت خاتم الانبیا است که ده ها آیه در این زمینه وجود دارد که بهتر است در این زمینه علمای اهل سنت و شیعه به قرآن رجوع و برای مردم بیان کنند.
حجتالاسلام زمانی ادامه داد: اولین درسی که می توان از سیره رسول الله (ص) گرفت این است که عبادت خود را افزایش دهیم.
این مسئول بیان داشت: رمز موفقیت انقلاب ما در معنویت و هدف انقلاب ما هم رشد معنویت بود.
مسئول امور اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: راز اصلی موفقیت اسلام در طول تاریخ هم همین توجه به معنویت بوده است.
حجتالاسلام زمانی گفت: ویژگی ها و عناصر شخصیتی امام راحل که باعث شد انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند هم ریشه در همین موضوعات دارد و مهمترین بعد وجودی ایشان مسئله عبودیت و معنویت بود.
این مسئول تلاوت آیات وحی را دومین ویژگی پیامبر رحمت بیان کرد و گفت: ما هم باید همتی بیش از این داشته باشیم؛ قرآن سهم و حق بیشتری برای فعالیت و مشق از آن دارد.
مسئول امور اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه کشور بر ضرورت نشر معارف قرآن در جامعه تاکید کرد و افزود: تفسیر قرآن در تمام مساجد باید انجام شود و هر جلسه حداقل یک آیه هم برای مردم تفسیر شود چرا که مردم باید قرآنی بیاندیشند.
وی عنوان کرد: بسیاری از مردم جهان از قرآن محرومند و باید این میراث گرانقدر را به جهان بشریت معرفی و تفسیر کنیم.
حجتالاسلام زمانی به مسئولان توصیه کرد که در تمام ادارات، حوزه های علمیه و... از تفاسیر قرآن بهرهگیری کنند.
مسئول امور اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه کشور بیان داشت: در زمینه بهره گیری از تفاسیر قرآن کریم تفاوتی بین شیعه و سنی وجود ندارد چرا که ما همه شاگردان مکتب قرآن هستیم.
این مسئول با بیان اینکه علمای شیعه باید از تفاسیر اهل سنت استفاده کنند، تاکید کرد: حصارهای تعصب مذهبی را باید شکست، وحدت یک شعار سیاسی نیست یک حقیقت دینی است.
حجتالاسلام زمانی قرآنی سازی دانشگاه های اسلامی را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از مهمترین کارها اسلامی سازی علوم انسانی است که 10 سال پیش شروع کردیم که اولین گام در جهان اسلام به سمت اسلامی سازی علوم انسانی است.
وی پایه گذار وحدت را پیامبر رحمت عنوان کرد و ادامه داد: احترام به پیروان تمام مذاهب اسلامی برای ما اولویت است.
دبیر مقابله با جریان های تند و تکفیری سپس اشاره ای به تفرقه افکنی دشمنان جهان اسلام داشت و افزود: هستند افرادی در کل منطقه و کشورهای اسلامی که تعصب کور و تفرق را تدریس می کنند که باید اصلاح شوند.
وی ادامه داد: در چند سال قبل یک پدیده به نام اندیشه تکفیری گریبان دنیای اسلام را گرفته بود که داعش زاییده آن بود و با توجه علما و تلاش سپاه و همه امت اسلامی کمر داعشی که یک میلیون مسلمان را کشت، شکسته شد.
این مسئول عنوان کرد: باید آسیب شناسی شود که چرا فرزندان امت اسلامی باید جذب جریان استعماری ضد اسلام شوند و بعد از آن هم باید این ریشه سوزانده شود و سوزاندن ریشه ها و رسوبات جریان تکفیری رسالتی است که در عصر حاضر بر دوش علمای شیعه و سنی است.
حجت الاسلام زمانی با تاکید بر اینکه حوزه های شیعه و سنی از کتب یکدیگر در تدریس استفاده کنند، بیان داشت: تعامل بین حوزه های شیعه و سنی آرزوی دیرینه رهبر معظم انقلاب اسلامی است که باید محقق شود.
وی گفت: وحدت یعنی عشق و صمیمیت حقیقی ببین شیعه و سنی باشد و نهادینه شود و ذره ای از جریان واگرای مذهبی نباید باشد.
نظر شما