پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آبان ۱۳۹۸، ۱۱:۰۴

مدیرکل کانون پرورش فکری اردبیل اعلام کرد:

امداد فرهنگی کانون پرورش فکری اردبیل درمناطق زلزله‌ زده آذربایجان

امداد فرهنگی کانون پرورش فکری اردبیل درمناطق زلزله‌ زده آذربایجان

اردبیل - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل از حضور گروه‌های امداد فرهنگی این کانون در روستاهای زلزله زده آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، زعفر احدزاده پیش از ظهر جمعه در خصوص امدادهای فرهنگی انجام یافته در مناطق زلزله زده توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در جمع خبرنگاران عنوان کرد: اکیپ‌های امداد فرهنگی با رویکرد نشاط افزایی و اجرای فعالیت‌های هنری در مناطق زلزله زده شهرستان میانه از توابع استان آذربایجان شرقی حاضر شدند.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت اجرای فعالیت‌های فرهنگی با بهره گیری از مربیان و مشاوران مجرب کودک و نوجوان، برخی از اعضای کانون پرورش فکری کودکان استان اردبیل بنا به رسالت مهم خود و با هماهنگی‌های انجام یافته در مناطق زلزله زده حضور یافتند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل ادامه داد: تشکیل ستاد امداد فرهنگی با عنوان «پیک امید» به منظور ارائه خدمات فرهنگی در مناطق محروم و حاشیه نشین از دیگر اقدامات انجام یافته در این راستا بود.

به گفته احدزاده با تأکید معاونت فرهنگی کانون کشور، طرح امدادرسانی فرهنگی در مناطق زلزله زده شهرستان میانه با مشارکت کانون‌های دو استان اردبیل و آذربایجان غربی در حال انجام است.

وی به تشریح برنامه‌های اجرا شده در مناطق زلزله زده پرداخت و افزود: برگزاری مسابقات و بازی‌های بومی محلی، کارگاه آموزشی و مهارتی حال خوش زندگی، کتاب خوانی و قصه گویی، برگزاری کارگاه‌های ادبی از جمله فعالیت‌های درنظر گرفته شده در مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی است.

کد خبر 4772708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha