پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ آبان ۱۳۹۸، ۱۰:۵۳

رئیس کتابخانه عمومی دامغان؛

دامغان ۱۱ کتابخانه عمومی دارد/ امانت ۵۳ هزار جلد کتاب

دامغان ۱۱ کتابخانه عمومی دارد/ امانت ۵۳ هزار جلد کتاب

دامغان - رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی دامغان، گفت: در نیم سال نخست ۹۸ مردم این شهرستان از ۱۱ کتابخانه موجود در دامغان ۵۳ هزار و ۷۰ جلد کتاب به امانت‌گرفته‌اند.

محمد سلطانیه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه ۱۱ باب کتابخانه عمومی نهادی و مشارکتی در دامغان وجود دارد، بیان کرد: مردم این شهرستان در شش‌ماهه نخست سال جاری ۵۳ هزار و ۷۰ جلد کتاب برای مطالعه به امانت‌گرفته‌اند که رقم نسبتاً خوبی در قیاس با شهرهای هم‌سطح، محسوب می‌شود.

وی بابیان اینکه در کتابخانه‌های عمومی دامغان ۲۰۷ هزار و ۹۸۰ نسخه و ۸۴ هزار جلد کتاب وجود دارد، افزود: شش هزار و ۸۵۰ نفر عضو کتابخانه‌های عمومی شهرستان هستند که از این تعداد سه هزار و ۵۰۰ نفر از اعضاء را خانم‌ها و دو هزار و ۳۵۰ نفر را آقایان تشکیل می‌دهند.

مراجعه ۱۰۸ هزار نفر روز به کتابخانه های عمومی دامغان

رئیس کتابخانه‌های عمومی دامغان بابیان اینکه در شش‌ماهه نخست سال جاری، ۱۰۸ هزار نفر روز مراجعه‌کننده به کتابخانه‌های عمومی این شهرستان ثبت‌شده است، گفت: یکی از اهداف این اداره ترویج مطالعه و کتاب‌خوانی به‌خصوص بین جوانان است لذا برنامه‌های ویژه‌ای در هفته کتاب و کتاب‌خوانی و سایر مراسم و رویداد فرهنگی در کتابخانه‌های دامغان برگزار می‌شود.

سلطانیه همچنین گفت: در هفته کتاب و کتاب‌خوانی چهارکتاب با موضوع دامغان که توسط مؤلفان بومی به نگارش درآمده، رونمایی خواهد شد.

وی در خاتمه گفت:  با توجه داشتن جامعه پویا و باسواد باید تلاش کرد فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در جامعه گسترش پیدا کند و مراجعه دوستداران به کتاب با عضویت در کتابخانه‌ها بیش از گذشته افزایش پیدا کند.

کد خبر 4773310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha