به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقرزاده در جمع سرگروههای آموزشی مدارس سمپاد استان خوزستان بابیان اینکه ۹۹درصد از دانش آموزان کشور به آموزش دسترسی دارند، اظهار کرد: بخش اعظمی از پیشرفتهای علمی کشور به واسطه تغییر راهبردهای یادگیری به وجود آمده است و این مهم با تلاشهای گسترده مجموعه تعلیم و تربیت کشور محقق شده است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت یادگیری پایدار، خاطرنشان کرد: یادگیری عبارت است از تغییرات نسبتاً پایدار در رفتار که درنتیجه تجربه به دست میآید. البته ساحتهای مختلف یادگیری بهصورت ویژه تعیینکننده مفهوم یادگیری هستند.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارت آموزشوپرورش ادامه داد: بر اساس مفاد سند تحول بنیادین همه ساحتهای یادگیری بهصورت توأمان موردتوجه قرار میگیرند بهطوریکه علاوه بر مبانی ارزشی و اعتقادی دانشآموز باید در ساحت زیستی و بدنی، زیباشناختی، کارآفرینی و اقتصاد نیز رشد و پیشرفت کند.
باقرزاده با اظهار اینکه مدارس سمپاد دارای ظرفیتهای گستردهای در حوزه تعلیم و تربیت هستند، تصریح کرد: ویژگیهای مدارس سمپاد به یک فرصت برای نظام آموزشی مبدل شده است. معلمان توانمند و مدیران کارآمد میتوانند ظرفیتهای فکری و عملکردی خود را در اختیار سایر همکاران خود قرار دهند.
وی در پایان با اشاره به سیاست وزارت آموزشوپرورش در خصوص ارتقای وضعیت رفاهی معلمان، گفت: بر اساس یافتههای متخصصان تعلیم و تربیت هیچ عاملی بهاندازه صلاحیتهای حرفهای معلمان در یادگیری دانش آموزان تأثیرگذار نیست. با اجرایی شدن طرح رتبهبندی معلمان به دنبال افزایش انگیزه معلمان تلاشگر هستیم.
نظر شما