غلامحسین مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مصوبات استانی نباید تنها برای یک یا دو شهرستان در نظر گرفته شود و همه شهرستان ها بنا به موقعیت و جمعیت خود باید از امکانات موجود به طور یکسان بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: اختلاف میان برخی از بخشداران و فرمانداران نیشابور نشان از ضعف مدیریت اجرایی در این شهرستان دارد و این امر سبب شده نیشابور به صورت یکپارچه از امکانات بهره مند نشود.
مظفری در بخش دیگری از این جلسه اظهار داشت: درحال حاضر تصمیمات اقتصادی رنگ و بوی سیاسی گرفته است و مردم بیشترین زیان ها را از این رهگذر متحمل شده اند.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس تصریح کرد: بودجه های انبساطی سال 85 و پیامدهای تورم زای آن تبعات جبران ناپذیری برای مردم به دنبال داشته است به نحوی که هم اکنون در کشور با کمبود چهار مگاواتی برق مواجه هستیم و درصورتی که اعتبار 20 میلیارد ریالی در این خصوص تامین نشود ، روزانه چهار ساعت خاموشی خواهیم داشت.
در این شورای اداری شهرستان نیشابور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند و مشکلات نیشابور را قبل و بعد از سفرهای استانی ریاست جمهوری مورد بررسی قرار دادند.
نظر شما