پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۴:۲۱

با جابه جایی ۶۰۰ میلیون بسته؛

تونل های زیرزمینی در لندن پستچی می شوند

تونل های زیرزمینی در لندن پستچی می شوند

یک شرکت انگلیسی قصد دارد مجموعه ای از تونل های حامل مغناطیس بسازد که کالاها را با سرعتی بالا به مقصد برسانند. این سیستم می تواند تنها در یک سال ۶۰۰ میلیون بسته را در لندن جابه‌جا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، یک شرکت حمل و نقل انگلیسی قرار است شبکه ای از تونل های زیرزمینی احداث کند تا سالانه فقط در لندن بیش از ۶۰۰ میلیون بسته را به مقصد برساند.

شرکت Magway در لندن در سال ۲۰۱۷  توسط روپرت کروز، یکی از مهندسان پروژه هایپرلوپ الون ماسک و فیل دیویس یک کارشناس تجاری تاسیس شده است.

۷۲ هزار واگن که چهار بسته در آنها قرار دارد در یک مسیر مغناطیسی در مجموعه ای از تونل ها حرکت می کنند. نیروی مغناطیس در صورتی که با شارژ الکتریک باردار شده باشد، کالسکه ها را به سمت جلو می راند.

به این ترتیب خرده فروشان می توانند به شیوه ای ارزان و سریع کالاهایشان را توزیع کنند. چنین سیستمی طی ۳ سال راه اندازی می شود. این شرکت تاکنون ۱.۵ میلیون پوند سرمایه جمع آوری کرده و همچنین بنیاد Innovate UK نیز بودجه ای ۶۵۰ هزار پوندی به آن اعطا کرده است. 

این شرکت مشغول مذاکره با مقامات فرودگاه هیترو است تا بتواند مجموعه ای از تونل ها سازد که کالاها و چمدان ها را به پایانه های فرودگاهی برساند. این پروژه در حقیقت برای آزمایش سیستم Megaeay انجام می شود.

اما ساخت تونل ها و واگن های حمل بار به ازای هر یک مایل ۱.۵ میلیون پوند هزینه دارد. علاوه بر آن به ۳.۵ میلیون پوند دیگر نیاز است تا برنامه ریزی و فعالیت های قانونی و اداری آن انجام شود.

در همین راستا دومین مرحله از سرمایه گذاری در این شرکت در وب سایت Crowdcube برگزار شد تا بیش از ۷۵۰ هزار پوند سرمایه جمع آوری کند.

کد خبر 4774354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha