پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۴۹

نیروی انسانی هست اما...

ضعفی که پرسپولیس را آزار می دهد/ «قد» سرخ‌ها به حریفان نمی‌رسد!

ضعفی که پرسپولیس را آزار می دهد/ «قد» سرخ‌ها به حریفان نمی‌رسد!

تیم فوتبال پرسپولیس در ۱۰ هفته ابتدایی نوزدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر ضعفی داشته که در صورت برطرف نکردن آن در ادامه رقابت‌ها دردسرهایی را برای سرخپوشان ایجاد خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های لیگ برتر فوتبال ایران پس از پایان هفته دهم با وقفه ای کوتاه مدت به دلیل بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق همراه شد تا تیم‌ها به بررسی نقاط ضعف و قوت خود بپردازند.

تیم فوتبال پرسپولیس که  از ۱۰ بازی خود صاحب ۱۹ امتیاز شده تاکنون سه باخت در کارنامه خود داشته است. آمار فنی پرسپولیس نشان می دهد سرخ ها ضعف عمده ای در نبردهای هوایی با حریفان داشته اند.

شاگردان گابریل کالدرون در مجموع این بازی ها تنها توانستند در ۳۲ درصد از این مصاف ها موفق ظاهر شوند. این در حالی است که میانگین قدی بازیکنان پرسپولیس بسیار بالاست و جزو سه تیم بلند قامت لیگ برتر محسوب می شود.

ضعفی که باعث شد تا پرسپولیسی ها دفاع خود را هنگام شوت و سانترهای بلند حریفان کمی نزدیک تر به دروازه اش آغاز کند. سرخپوشان هنگام حملات نیز کم تعداد ظاهر شدند تا شکست های آنها در رسیدن به دروازه حریفان بالا باشد.

پرسپولیس یکی از بهترین تیم ها در بین شانزده تیم لیگ برتری هنگام توپ گیری بوده است. آنها کمتر اجازه داده اند تا دریبل بخورند. با این حال سرخ ها در مصاف های یک به یک نیز خیلی خوب نبودند و میزان دریبل های موفق بازیکنان این تیم کمتر از استقلال تهران، تراکتور تبریز، سپاهان اصفهان، شهرخودرو و صنعت نفت آبادان بوده است.

سرخپوشان پایتخت در حالی خود را برای یازهمین باری مقابل نفت مسجدسلیمان می کنند که این تیم تاکنون یازده گل زده و پنج گل خورده در کارنامه خود ثبت کرده اند.

کد خبر 4775266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha