مربی تیم تکواندو در بازگشت از ترکیه به خبرنگار مهر گفت: حضور در رقابتهای لیگ بازیکنان را خسته کرده بود. پس از پایان لیگ نیز تمرینات تیم ملی آغاز شد و بعد از آن هم دو دور رقابت انتخابی که در برخی اوزان واقعا سنگین و فشرده بود . برگزار شد که در بین دو مسابقه انتخابی نیز سخت تمرین کردیم. همین فشردگی و سختی تمرینات روحیه بچه ها را کاهش و آنها را خسته کرده بود.
وی ادامه داد: با تصمیم کادر فنی و رایزنی های انجام شده تمرین با اعضای تیم ملی ترکیه در دستور کار قرار گرفت که مهمترین دستاورد آن تقویت روحیه بچه ها در پی تغییر آب و هوا و شرایط تمرینی بود. ضمن اینکه ترکیه در طول سالهای اخیرهمیشه درجمع تیم های برتر دنیا قرار داشته و در این اردو تمام نفرات اصلی خود را همراه داشت. به همین دلیل از نقطه نظرفنی هم برای تک تک نفرات تیم مفید بود.
افلاکی با بیان اینکه یک دیدار دوستانه با ترکیه برگزار کردیم اظهار داشت: در این دیدار تدارکاتی هیچ داوری وجود نداشت ولی بواسطه آنکه از سوی هر دو طرف جدی گرفته شد بچه ها توانستند به نقاط ضعف و قوت خود آشنا شده بود در این مدت باقی مانده نسبت به رفع آن اقدام کنند.
سرگروه سابق تیم ملی در مورد مسابقات جهانی گفت: رقابتهای جهانی در بین اهالی تکواندو به ماراتن تکواندو معروف است به همین دلیل بسیار سخت و دربالاترین سطح خود برگزار می شود. مدال گرفتن دراین رقابتها بسیار سخت که تمرینات سخت و تلاش شبانه روزی را طلب می کند. به همین دلیل با تدارک یک برنامه دقیق درصدد هستیم یک تیم آماده را به چین ببریم.
مربی تیم ملی درپایان گفت: مرحله آخر تمرینات از امروز آغاز می شود. آخرین هفته از تمرینات استقامتی را در ترکیه پشت سر گذاشتیم و از امروز روی کارهای سرعتی ، تقویت شگردها و رفع نقاط ضعف کار خواهیم کرد.
نظر شما