پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۲۴

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی:

اصفهانی‌ها با حضور در اجتماع فردا عرصه را بر اشرار تنگ خواهند کرد

اصفهانی‌ها با حضور در اجتماع فردا عرصه را بر اشرار تنگ خواهند کرد

اصفهان-نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: اصفهانی ها از پیش از انقلاب تاکنون حافظ ارزشهای انقلاب بوده اند و فردا با اقتدار در اجتماع مردمی شرکت خواهند کرد.

حیدرعلی عابدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه دولت چاره ای جز مدیریت سوخت با هدف کمک رسانی به اقشار کم درآمد را نداشت، اظهار داشت: متاسفانه طرح اصلاح قیمت بنزین توسط دولت با اشکالات اساسی  اجرا شد؛ این طرح می بایست با ارائه در صحن عمومی مجلس شورای اسلامی مردم را توجیه می کرد.

وی با بیان اینکه از سوی دیگر باید مکان هایی جهت اعتراض مردم با حفظ امنیت توسط نیروی انتظامی در نظر گرفته شود، ادامه داد: اعتراض مردم اصفهان نسبت به مدیریت مصرف سوخت در نحوه اطلاع رسانی بود و اگر مکانی به آن اختصاص می یافت بدون موج سواری اشرار، اعتراض مردم برگزار می شد و تخریب به اموال و اماکن عمومی توسط آشوبگرانی که از بیگانگان تغذیه می شوند رخ نمی داد.

اصفهانی ها پیشگام در کمک رسانی

این نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیشگام بودن اصفهانی ها در کمک رسانی در هنگام بلایای طبیعی تصریح کرد: مردم اصفهان در پیش از انقلاب، انقلاب و زمان جنگ ثابت کردند که در خط مقدم حفظ ارزش های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

خیران اصفهانی پیشتاز در کشور

وی افزود: مردم خیر اصفهان در توسعه مراکز بهداشتی و درمانی و آموزشی در کشور پیشتاز هستند و بنابراین طعمه خوبی برای اشرار و آشوب طلبان شدند تا با ایجاد تخریب اموال و اماکن عمومی و بیت المال چهره کریه خودشان را به مردم اصفهان منسوب کنند.

عابدی با تاکید بر اینکه در سال های گذشته نحوه اعتراض مردم اصفهان به جاری نبودن زاینده رود نشان داد که این مردم هشیار هستند و اجازه نفوذ به اشرار را نخواهند داد، ابراز داشت: امیدوارم هرچه زودتر قانونی تصویب شود که مکانهایی برای اعتراض مردم با مجوز وزارت کشور و تامین امنیت توسط نیروی انتظامی در نظر گرفته شود تا دیگر شاهد سودجویی اشرار بیگانه نباشیم.

وی با دعوت مردم شهید پرور استان اصفهان به اجتماع فردا که در حمایت از امنیت کشور و ارزشهای انقلاب و رهبر معظم انقلاب برگزار می شود گفت: مردم شهیدپرور و انقلاب دوست استان اصفهان همواره پشتیبان نظام و رهبرمعظم انقلاب بوده اند و فردا با حضور خود در اجتماع مردمی با شور و بصیرت انقلابی عرصه را بر اشرار تنگ خواهند کرد.

کد خبر 4776608

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha