به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی قاسمی صبح چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: امروز بسیج در عرصه های مختلف امنیتی، دفاعی، خدمات رسانی، سیاسی و فرهنگی به رشد و بلوغ رسیده است.
وی با بیان اینکه بسیج یکی از بی بدیل ترین تشکل های جهادی و مردمی است، اظهار کرد: تاکنون نهاد و تشکلی نظیر بنیاد مستضعفین در دنیا شکل نگرفته است.
سردار قاسمی با بیان اینکه امروز بازدارندگی بسیج در همه موضوعات به خوبی احساس می شود، افزود: بسیج خراسان جنوبی در سال جاری در برنامه های ابلاغی و سازمانی بیش از ۶۵ درصد پیشرفت داشته است.
فرمانده سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین تاکنون قریب به ۱۳ درصد اعتبار برنامه و بودجه دریافت شده است.
وی با بیان اینکه حضور بسیج مردمی در کمک رسانی به سیل زدگان سال جاری و دیگر صحنه ها بی نظیر بوده است، افزود: حضور بسیج در این عرصه ها فتنه دشمن را خنثی کرده و در اجرای برنامه هایش نا امید می کند.
سردار قاسمی با اشاره به برنامه های هفته بسیج بیان کرد: طی این هفته بیش از دو هزار و ۶۵۰ برنامه در سطح پایگاه ها، حوزه و ناحیه بسیج استان اجرایی می شود.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰۰ برنامه محوری طی هفته بسیج برگزار می شود، گفت: افتتاح نمایشگاه ۴۰ ساله دستاوردهای انقلاب، برگزاری ۴۰ یادواره شهدای مساجد و محلات، برگزاری بیش از ۴۰ یادواره شهدا در مدارس و برگزاری همایش انقلابیون جوان از جمله برنامه های پیش بینی شده است.
سردار قاسمی گردهمایی فضای مجازی، جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج، برگزاری ۴۰۰ نشست بصیریت و فرهنگی، همایش پیرغلامان بسیج، میثاق با شهیدان با حضور در مزار شهدا و تمهیدات آمادگی گردان ها بیت المقدس، امام علی(ع) و کوثر را از دیگر برنامه های پیش بینی شده عنوان کرد.
نظر شما