پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۴۹

امام جمعه اردبیل:

مسئولان پیش از اتخاذ تصمیمات کلان مسائل را با مردم درمیان بگذارند

مسئولان پیش از اتخاذ تصمیمات کلان مسائل را با مردم درمیان بگذارند

اردبیل- امام جمعه اردبیل گفت: بر مسئولان لازم است در اخذ تصمیمات کلان قبلا همه چیز را با مردم در میان بگذارند و گره‌های ذهنی را باز کنند؛ ملت ما اگر با واقعیت آشنا شود، قطعا آن را می‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حسن عاملی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اردبیل عنوان کرد: این ملت هیچ وقت در برابر استکبار رکوع نخواهد کرد. دشمن ۴۰ سال برای شکستن اراده و مقاومت ملت ایران تلاش کرد ولی در آخر فهمید که روی آب می نویسید.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: دولتمردان متوجه شوند که با بصیرت، مقاومت و تحمل مردم وظیفه سنگینی بر دوش آنها آمده است. تأمین رفاه و نیازهای حداقلی یک زندگی بی دغدغه و آبرومندانه مطالبه معقول، به جا و به حق ملت ماست. ما در برابر عظمت این ملت سر افکنده هستیم. بنابراین تلاش مسئولان باید مضاعف شود.

عاملی گفت: دولتمردان توجه کنند اینهایی که شلوغ کاری کردند، همه مأمور آمریکا نیستند بلکه برخی از آنها بخشی از ملت ما بوده که توسط مسئولین توجیه نشده‌اند. بر مسئولین لازم است در اخذ چنین تصمیمات کلان قبلا همه چیز را با مردم در میان بگذارند و گره‌های ذهنی را باز کنند. ملت ما اگر با واقعیت آشنا شود، قطعا آن را می‌پذیرد.

کسبه و تجار با بهانه بنزین، قیمت ها را بالا نبرند

به گفته وی چه ایرادای داشت که از دو ماه قبل به اطلاع ملت می‌رسید که در مصرف بنزین سالانه ۷ درصد رشد داریم و فعلا به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسیده‌ایم که دو و نیم برابر مصرف سالانه کشور چین است و دو سال دیگر وارد کننده می‌شویم. پالایشگاه عظیم ستاره خلیج فارس دیگر جواب‌گو نبوده و با واردات بنزین وابسته می شویم و شمشیر آمریکا زیرگلوی ملت ما قرار می‌گیرد و چند سال دیگر کل نفت استحصالی باید به بنزین تبدیل شود یعنی تمام کارهای عمرانی و سرمایه گذاری‌های علمی و صنعتی باید تعطیل شود و امکان استفاده از دو هزار فرآورده نفتی کلا از بین می رود.

وی در ادامه گفت: از کسبه و تجار می‌خواهم با بهانه بنزین، قیمت ها را بالا نبرند. قیمت بسیاری از اجناس ربطی به بنزین ندارد.

عاملی ادامه داد: از دولت محترم تقاضا داریم حالا که سیر صعودی مصرف بنزین، کشور را به بن بست می‌رساند لطفا با آینده نگری، از حالا برای تقلیل مصرف بنزین تلاش کند. ماشین‌های گاز سوز را اضافه کند. در تبدیل ماشین‌های بنزینی به گازی تسهیلات ویژه پرداخت کند. مخصوصا در ساخت ماشین های هیبریدی بسیار کار کند. دنیا به سرعت به سمت خودروهایی می رود که با برق کار می کنند. فارغ التحصیلان دانشگاه های بزرگ صنعتی ما موفق به اختراع بهترین موتور هیبریدی شده اند اما گلایه دارند.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها افزود: از این که مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان به منطقه آزاد را اصلاح و دوباره به آن رأی داد، خرسند بوده به تمام اهالی استان اردبیل تبریک می‌گوییم. مجلس، بعد از اصلاح و دادن رای، آن را دوباره به شورای نگهبان فرستاد تا با تصویب شورای نگهبان، ابلاغ این مصوبه قطعی شود.

بزرگترین هنر انقلاب ما، آزادی بیان است

وی همچنین با اشاره به اتفاقات اخیر کشور اظهار داشت: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تمام اعتراضات و انواع اعتراضات قانونی را به رسمیت شناخته است و آزادی بیان و اعتراض، از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است. در نتیجه جایی برای توصیه بیگانگان نیست. آنها به فکر ملت خود باشند که فریادرسی نیز ندارند.

امام جمعه اردبیل تصریح کرد: بزرگترین هنر انقلاب ما، آزادی بیان است. همه آزاد هستند حرف دل خود را بزنند و از دولت و دولت مردان انتقاد کنند. آنچه در ایران از آزادی بیان و نقد مسئولین است، در هیچ جای دنیا نیست. یک اروپایی در خصوص آزادی در ایران تحقیق کرده و می‌گوید من تعجب می‌کنم از اینکه بخشی از مردم ایران می‌توانند حتی بنیان دولت، نظام و کشور خودشان را با قلم، نشانه روند. اگر در این حادثه، اجتماعات مسالمت آمیز صورت می گرفت، هیچ اتفاقی نمی افتاد و هیچ دخالتی در آن نمی‌شد.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: پمپئو گفته «صدای مردم ایران را شنیدم. آمریکا صدای شما را شنیده و از شما حمایت می کند». این مرد ناپاک توضیح دهد که چگونه ناله یک پدری که فرزندش سرطان گرفته و بر اثر نبود دارو مظلومانه گریه می‌کند را نمی شنود اما صدای کسی را که آمبولانس بیماران را به آتش می‌کشد را می شنود! ماهیت شما بر ملت ایران برملا شده و اختفاء فایده ای ندارد.

وی ادامه داد: پمپئو می‌گوید صدای شما را شنیدم. به نظرم گوش این مرد سنگینی دارد یا کاملا کر است! چون در بیخ گوش او هزاران بی‌خانمان آمریکایی در تونل ها و تاریک خانه ها ناله می‌کنند اما او آن ها را نمی‌شنود. ما پزشکان حاذق گوش، حلق و بینی در ایران داریم این اطبا، سرآمد دنیا هستند و می‌توانند گوش این مرد را معالجه کنند تا همیشه گوش عدالت شنو داشته باشد!

عاملی بیان کرد: از موضع اهالی استان در اتفاقات اخیر با تمام وجود، قلبا و صمیمانه تشکر می‌کنم. اهالی استان بصیرت کامل خود را به دنیا نشان دادند. اهالی اردبیل عاجز نیستند، بر همه چیز قادرند. اگر کسی ما را نمی‌شناسد، بشناسد ما همان هستیم که در اوج تشتّت و بیچارگی کشور، این کشور را با شاه اسماعیل صفوی یکپارچه کردیم و الان همه کشور در کنار همان سفره نشسته است. اما اهالی مکرم استان مصالح کلان را به خوبی تشخیص می‌دهند و سخن خود را در قالب برهان و منطق بیان می کند و لذا هیچ رفتار نامناسبی در استان ما اتفاق نیافتاد.

وی تصریح کرد: اهالی استان از اول فهمیدند که دشمن، پشت این ماجراست. وقتی ترامپ، پمپئو، اسرائیل، منافقین و مکرون جشن می‌گیرند، وقتی با پرچم بیگانه شعار می دهد چه کسی نمی فهمد که مسیر اشتباه است؟ از راهپیمائی روز چهارشنبه نیز که از حیث اجتماع در کشور بی نظیر بود، جدا و قلبا تشکر می‌کنم.

تجار ما راه‌های دورزدن تحریم را به خوبی یاد گرفته اند

عاملی بیان کرد: تشکر ما از نیروهای امنیتی مخصوصا نیروی انتظامی هرچقدر باشد کم است نیروی انتظامی ما با رفتاری بسیار مؤدبانه مانع از بروز مشکل شده‌اند. این رفتار بسیار ارزشمند است که یک افسر نیروی انتظامی با بوسیدن صورت شهروند معترض مشکل را حل می‌کند. در تمام کشورها کلمه «پلیس» ملازم با خشونت است. اما در ایران پلیس رابطه بسیار عاطفی با ملت ما دارد.

وی ادامه داد: دشمنان ما مخصوصا آمریکا از این حادثه درس بگیرند. ملت ما در فشار اقتصادی است؛ در تحریم اقتصادی بی نظیر تاریخ واقع شده است. بنزین گران می‌شود طبعا در زندگی مردم تاثیر دارد اما آنان همچنان به سرنوشت و آینده کشور حساس هستند. با وجود گران شدن سوخت به خیابان می‌آیند و از کیان کشور خود دفاع می کنند. دشمنان با این ملت هرچقدر درگیر شوند بیشتر خراب خواهند شد. یقین بدانید مسیری که انتخاب کرده‌اید اشتباه است. بازگشت از نصف راه شکست، پیروزی است.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل یادآور شد: طولانی شدن فشار حداکثری باعث شده تمام صنعتگران و بازرگانان و تجار ما راه‌های دورزدن تحریم را به خوبی یاد بگیرند. از هر مجموعه صنعتی بازدید می‌کنم می‌بینم به بهترین وجه بر دورزدن تحریم تسلط دارد.

 عاملی تصریح کرد: اخیرا معلوم شد که فراهم شدن زیرساخت‌های اینترنت ملی برای کشور بسیار ضرورت دارد. بسیاری از شغل‌ها به اینترنت وابسته است و آنها الان زمین گیر هستند. لطفا دولت و مجلسیان محترم به ملت توضیح بدهند که چرا مثل چین و روسیه اینترنت ملی درست نکرده‌ و چرا از این جهت کشور را به استقلال نرساندند؟

کد خبر 4778091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha