به گزارش خبرنگار مهر، حجت السلام و المسلمین سید احمد علم الهدی در فاصله نماز ظهرو عصرامروز در گردهمایی اعضا سومین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستای خراسان رضوی در سالن همایش های صدا و سیمای مشهد افزود: در زندگانی دنیا دو چیز انسان را فریفته می کند پول و مقام و تا زمانی که انسان وارد عرصه مقام و قدرت نشده است، موقعیت مقام اجتماعی را یک فرصت پیشرفت و تعالی می داند اما وقتی وارد عرصه می شود جز سختی و درد و رنج در این حوزه چیزی نمی یابد.
وی نمایندگی شوراها را همچون نردبانی برای رسیدن به مدارج اخروی دانست و ادامه داد: هم اکنون برای اعضای شورا فرصتی پیش آمده تا در مدت چهار سال تمام تلاش خود را برای بالا رفتن از این نردبان بکنند.
امام جمعه مشهد خاطر نشان کرد: امروز که کار شروع شده هدف و راه اعضای شورا باید مشخص شود زیرا از امروز، قدم به قدم و لحظه به لحظه کار اعضای شورا با حق الناس است.
علم الهدی در پایان گفت: اعضای شورا در جریانی مسئولیت پیدا کرده اند که خون شهدا برای شکل گیری آن ریخته شده است پس همه این راه، رنج و سختی است و اگر دراین مقام کوتاهی شود باید در آخرت پاسخگو بود.
نظر شما