به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع شامگاه یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده گیلان در سالن اجتماعات استانداری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم بر ضرورت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و گسترش برنامههای فرهنگی، اظهار کرد: ارتقا در حوزه شاخصهای اجتماعی منجر به توسعهیافتگی میشود.
وی افزود: عدم توجه کافی به شاخصهای اجتماعی عاملی بازدارنده در حوزه توسعه یافتگی است.
استاندار گیلان با بیان اینکه تکیه بر سبک زندگی متناسب با مولفههای ایرانی و اسلامی را نیازمند مشارکت عمومی، سازمانهای مردم نهاد و اصحاب رسانه در ترویج این فرهنگ است، گفت: فاصله گرفتن از الگوهای سبک زندگی ایرانی-اسلامی منجر به آسیبهای روحی، روانی و جسمی همچون اعتیاد، طلاق، خشونت، چاقی، کم تحرکی و دیابت در جامعه شده است.
نقش موثر بانوان در انتخاب گیلان بعنوان پنجمین استان امیدوار
وی با اشاره به اینکه بانوان گیلانی از جمله بانوان موفق کشور در عرصههای مختلف ورزشی، فرهنگی، هنری و اجتماعی هستند، تصریح کرد: بخش عمدهای از موفقیت گیلان در کسب جایگاه پنجمین استان امیدوار کشور متعلق به همین قشر است که نیازمند توجه ویژه در جهت ارتقای شاخصها خستند.
زارع بر ضرورت تقویت برنامههای آموزشی تأکید کرد و ادامه داد: طرحهای اجرا شده توسط دفتر بانوان و خانواده استانداری، بهزیستی، کمیته امداد، آموزش و پرورش و دیگر دستگاهها همانند طرح توان افزایی و ارتقای تابآوری بانوان، گیل بانو، بازارهای محلی و طرح آموزش پیش از ازدواج ویژه دانشآموزان به دلیل تأثیرهات مثبت در گذشته، امسال نیز اجرا شود.
وی افزایش میزان آگاهی و سطح دانش عمومی در بهبود شاخصها را امری مهم دانست و با تاکید بر آموزش پیش از دوران بلوغ، تصریح کرد: باید آموزشهای مورد نیاز به ویژه در حوزه پیشگیری از طلاق و بیماریهای مختلف در دوره متوسطه دوم مورد توجه جدی قرار گیرد.
استاندار گیلان با اشاره بر ضرورت توجه متولیان امر ورزش و سلامت به توسعه ورزشهای همگانی، گفت: موضوع کمتحرکی یکی از دغدغهها و نگرانیهای جدی است که با تمهیدات خوبی که در تجهیز پارکها صورت گرفته باید در توسعه ورزش همگانی گامهای موثرتری برداشته شود.
وی ادامه داد: باتوجه به موقعیت جغرافیایی و طبیعی مطلوب استان گیلان باید در راستای رونق ورزش همگانی و توسعه فعالیتهای جسمانی در مدارس گسترش پیدا کند.
نظر شما