پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۹۸، ۱۶:۴۸

رئیس پلیس آگاهی استان همدان خبر داد:

کشف ۸۵ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش یک میلیارد در همدان

کشف ۸۵ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش یک میلیارد در همدان

همدان - رئیس پلیس آگاهی استان همدان از کشف ۸۵ هزار نخ سیگار و ۱۰۴ بسته تنباکو قاچاق و فاقد مجوز به ارزش یک میلیارد ریال در این استان خبر داد.

سرهنگ رضا زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : در پی کسب خبر مبنی بر این که فردی قصد دارد مقادیری سیگار قاچاق را از محورهای مواصلاتی استان همدان به استان اصفهان منتقل کند، بررسی موضوع در دستور کار ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی افزود: اکیپی از ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با حضور در محورهای مواصلاتی استان با پایش خودروهای عبوری، یک دستگاه کامیون کشنده را در این خصوص شناسایی و متوقف کردند.

سرهنگ رضا زارعی با اشاره به این که این کامیون ظاهرا حامل سنگ معدنی بود ادامه داد: در بررسی های اولیه مشخص شد، خودرو از ناحیه جعبه های بغل حامل مقادیری سیگار خارجی قاچاق است.

وی بیان داشت: خودور به همراه راننده و کالای مکشوفه به اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز انتقال و پس از تخلیه و شمارش، ۸۵ هزار نخ انواع سیگار و ۱۰۴ بسته تنباکو قاچاق و فاقد مجوز کشف شد.

رئیس پلیس آگاهی استان همدان با اشاره به این که ارزش محموله کشف شده بر اساس نظر کارشناسان، یک میلیارد ریال برآورد شده، گفت: پرونده مقدماتی در خصوص متهم تشکیل و در تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است.

کد خبر 4781864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha