پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۰۵

معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان:

استان زنجان انسجام فرهنگی و اجتماعی دارد

 استان زنجان انسجام فرهنگی و اجتماعی دارد

زنجان-معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان، گفت: استان زنجان از جمله استان‌هایی است که انسجام فرهنگی و اجتماعی دارد و مردم در یک بستر اجتماعی واحد زندگی می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان، خدابخش مرادی نافچی در همایش دانش‌آموزی«یاری گران زندگی» در محل کانون سهروردی زنجان،  گفت: یکی از اقتضائات دنیای امروز تغییر در حوزه مسائل اجتماعی است وانسان به لحاظ دسترسی به منابع مختلف اطلاعاتی، یافته‌های جدیدی به دست می‌آورد و بر اساس این یافته‌ها تغییر ایجاد می‌کند.

وی اظها کرد: در مورد مسائل اجتماعی باید به حوزه‌هایی که هویت و شخصیت انسان و مناسبات او را به چالش می‌کشند توجه کرد که ما از آنها تحت عنوان آسیب‌های اجتماعی یاد می‌کنیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان گفت: در برخورد با آسیب‌های اجتمایی دو رویکرد وجود دارد، اولین رویکرد پرداختن به گستردگی، عمق و فراوانی آسیب‌ها است که با تعیین بایدها و نبایدها می‌توان آن را حل کرد.

مرادی نافچی دومین رویکرد را آموزش عنوان کرد و افزود:  استان زنجان از جمله استان‌هایی است که انسجام فرهنگی و اجتماعی دارد و مردم در یک بستر اجتماعی واحد زندگی می‌کنند، در چنین شرایطی اگر آسیب اجتماعی بروز پیدا کند علتش اندیشه‌های فردی و مناسبات ممکن است و ساز و کار آن آموزش کافی است.

وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش در پیشگیری از آسیب‌ها نقش دارد، گفت: آسیب‌های اجتماعی فراوانند و یکی از مهمترین آنها اعتیاد است و اعتیاد مهمترین سرمایه جامعه را که انسانها هستند از بین می‌برد و باید تلاش کنیم این سرمایه حفظ شود.

کد خبر 4783079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha