پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۱

با هدف توانمندسازی

کارگاه آموزشی مجریان برگزاری انتخابات مجلس در رشت برگزار شد

کارگاه آموزشی مجریان برگزاری انتخابات مجلس در رشت برگزار شد

رشت- رئیس ستاد انتخابات استان گیلان با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی مجریان برگزاری انتخابات مجلس در رشت، گفت: این کارگاه با هدف توانمندسازی عوامل اجرایی انتخابات برگزار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود قاسم نژاد صبح پنجشنبه در کارگاه آموزشی مجریان برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گیلان در سالن غدیر استانداری با اشاره به این این کارگاه آموزشی در راستای اجرای راهبردهای ستاد انتخابات کشور است، اظهار کرد: توانمندسازی مجریان و همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات مهم‌ترین هدف برگزاری این دوره آموزشی است.

وی با بیان اینکه در این دوره از آخرین قوانین و سیاست‌ها و اطلاعات مربوط به برگزاری انتخابات آگاه می شویم، افزود: این دوره برای فرمانداران، معاونان سیاسی، بخشداران و اعضای ستاد انتخابات شهرستان‌های استان گیلان برگزار می شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان در با اشاره به زمان آغاز ثبت نام از نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: ثبت نام نامزدها از یکشنبه ۱۰ آذر ماه آغاز و این روند تا پایان وقت اداری روز ۱۶ آذر ماه ادامه دارد.

کد خبر 4783131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha