رضا میرزایی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی شاخص کیفیت هوای شهر اراک در روز جاری (هفتم آذر) شرایط سالم را نشان می دهد، اما هوای ساوه به علت افزایش غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون، به وضعیت ناسالم برای گروه های حساس رسیده است.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی افزود: صبح امروز ارزیابی کیفیت هوای شهر ساوه نشانگر آن است که هوای این شهر با شاخص ۱۲۵، در وضع ناسالم برای گروه های حساس قرار دارد.
وی بیان کرد: حد استاندارد شاخص آلودگی هوا(AQA) عدد ۱۰۰ می باشد و در شرایطی که شاخص آلودگی از این عدد فراتر رود، نشانگر ناسالم شدن هوا است.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی خاطرنشان ساخت: کیفیت نامناسب هوا و وضعیت ناسالم برای گروه های حساس، شرایطی است که برای کودکان و افراد مسن و بیمار زیانبار بوده و این افراد به جز موارد ضروری باید از رفت و آمد در محیط شهری خودداری کرده و یا در صورت ناچار بودن به تردد، حتما از ماسک مناسب استفاده کنند.
میرزایی همچنین با اشاره به پایش های صورت گرفته در رابطه با بروز آنفلوآنزای پرندگان، عنوان کرد: در حال حاضر منطقه تالاب میقان اراک به عنوان محدوده میزبان پرندگان مهاجر، تحت رصد و پایش قرار دارد و امسال تاکنون هیچگونه تلفاتی ناشی از آنفلوآنزای پرندگان در این زیستگاه مشاهده و گزارش نشده است.
نظر شما