پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آذر ۱۳۹۸، ۱۴:۲۸

با حضور معاون عمرانی بنیاد مسکن کشور؛

عملیات اجرایی پروژه های عمران روستایی تنگستان آغاز شد

عملیات اجرایی پروژه های عمران روستایی تنگستان آغاز شد

بوشهر- فرماندار تنگستان از آغاز عملیات اجرایی پروژه های عمران روستایی از محل اعتبارات مسئولیت اجتماعی نفت با اعتباری بالغ بر ۴۳میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین رفیعی ظهر پنج شنبه در آغاز عملیات اجرایی پروژه های عمران روستایی تنگستان که در روستای اشکالی از توابع بخش مرکزی شهرستان برگزار شد، اظهارداشت:امروز شاهد تغییر سیمای روستاهای شهرستان با نگاه ویژه دولت تدبیر و امید هستیم.

فرماندار تنگستان یاد آوردشد :دربحث آسفالت کوچه و معابر روستایی که از دغدغه اصلی مردم است تنگستان موفق ترین شهرستان در اجرای آسفالت معابر روستایی در سطح استان است.

رفیعی پور  خاطرشنان کرد : عملیات اجرایی  پروژه های عمران روستایی  از محل اعتبارات  مسئولیت اجتماعی نفت با اعتباری بالغ بر ۴۳میلیارد ریال با پیگیری ها و تلاش نماینده مردم در مجلس  در سطح روستاهای شهرستان آغاز شد.

کد خبر 4783400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha