پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۳۹۸، ۱۵:۲۳

امام‌جمعه میامی تاکید کرد:

توقع مردم از مسئولان رفع مشکلات است نه افزایش تنگناها

توقع مردم از مسئولان رفع مشکلات است نه افزایش تنگناها

میامی- امام جمعه میامی بابیان اینکه توقع مردم از مسئولان رفع مشکلات آن‌ها و نه افزایش تنگناها است، گفت: ابهامات پیرامون قضیه افزایش بنزین شفاف‌سازی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قربانعلی صفایی پور ظهر آدینه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته میامی به میزبانی مسجد جامع این شهر بابیان اینکه سؤالات بسیاری در ذهن مردم پیرامون افزایش قیمت بنزین وجود دارد که می‌بایست برای جامعه شفاف‌سازی شود، ابراز داشت: مردم انتظار دارند تا به مشکلات معیشت‌ها رسیدگی و باری از دوش آن‌ها برداشته و همچنین با مفسدان اقتصادی به‌طور جد برخورد شود.

وی بابیان اینکه علیرغم همه مشکلات اقتصادی و تنگناها اما مردم اثبات کردند که همواره پای نظام و ارزش‌های انقلاب ایستادند، افزود: مردم با بصیر جمهوری اسلامی ایران همواره با حضور خود درصحنه‌های مختلف اثبات کردند که اجازه نخواهند داد احدی کوچک‌ترین خدشه‌ای بر نظام و انقلاب وارد کند.

امام‌جمعه میامی بابیان اینکه در افزایش قیمت بنزین نگرانی مردم از افزایش قیمت کالاها است، ابراز داشت: مردمی که همواره با حضور خودشان بارها کشور را از آماج بلایا و حوادث مختلف حفظ کردند انتظار دارند تا به مشکلات آن‌ها رسیدگی شود لذا برای جلوگیری از این امر می‌بایست نظارت‌های بیشتری در بازار صورت گیرد.

صفایی پور بابیان اینکه نظارت بر بازار می‌تواند از افزایش قیمت کالاها پیشگیری کند، تصریح کرد: انتظار مردم از دولت حمایت از اقشار محروم و کم درامد جامعه و کنترل قیمت‌ها است که می‌بایست به این خواسته مردمی پاسخ داده شود.

وی افزود: با توجه به در پیش بودن انتخابان می‌بایست افراد لایق و کارآمد وارد عرصه شده مردم نیز فرد اصلح را انتخاب کنند زیرا انتخاب فردی جهادی، لایق و انقلابی می‌تواند بسیار در سرنوشت منطقه و کشور اثرگذار باشد.

کد خبر 4783910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha