به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس،"بان کی مون" از کشورهای جهان خواست تا با حمایت از طرح های اصلاحی که قرار است در اجلاس شرم الشیخ درباره آنها توافق شود، حمایت کنند؛ این طرح های اصلاحی به منظور برقراری آرامش در عراق مطرح می شوند.
مون که به اتفاق نوری المالکی نخست وزیرعراق ریاست کنفرانس شرم الشیخ را در سوم و چهارم ماه می (13 و 14 اردیبهشت ) بر عهده خواهد داشت، گفت : این کنفرانس بخشی از تلاش های جاری برای کمک به مردم عراق است.
وی با ابراز نگرانی از تداوم درگیری های قومی در عراق ابراز امیدواری کرد: تعهدات جامعه بین المللی، مردم عراق را به آشتی ملی سوق دهد.
یادآور می شود اجلاس بین المللی عراق سوم و چهارم ماه آتی میلادی (13 و 14 اردیبهشت) در شرم الشیخ مصر برگزار می شود.
دراین اجلاس همسایگان عراق،نمایندگان سازمان ملل متحد، اتحادیه عرب ، کمیته چهارجانبه برای پیگیری روند صلح خاورمیانه و گروه 8 و همچنین اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد شرکت می کنند.
نظر شما