به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اوقاف زنجان،حجتالاسلام مختار کرمی در نشست هم اندیشی با متولیان موقوفات غیرمتصرفی استان زنجان با اشاره به اینکه وقف ویژگی خاصی دارد و آن اینکه وقف یک بحث شرعی و معنوی است، گفت: نخستین موضوعی که متولیان باید به آن توجه داشته باشند، رعایت اصل امانتداری است.
کرمی با اشاره به اینکه موقوفات امانت الهی در دست متولیان است، افزود: البته عمل متولیان نیز یک عمل ارزشمند است که باید قدردان آن بود.
وی به اشراف کامل متولیان به قوانین موقوفات تأکید کرد و ادامه داد: آشنا بودن به این موضوعات موجب اداره بهتر موقوفات خواهد شد، اما اگر هم این آشنایی وجود ندارد، تأکید ما این است که یک دوره برگزار و قوانین مربوط به حوزه وقف در آن بیان شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان همچنین بر رعایت درآمد موقوفات نیز تأکید کرد و گفت: باید دقت کنیم که هزینهها کاهش پیدا کرده و موقوفات به درستی هزینه شود.
کرمی با اشاره به اینکه دفاع از موقوفات وظیفه اصلی متولیان است، تصریح کرد: تنظیم به موقع اجاره نامه و وصول اجارهنامه و سایر موضوعات مربوط به حقوق موقوفات باید مورد دقت متولیان قرار گیرد تا حقی از موقوفات ضایع نشود.
وی همچنین با اشاره به مبحث اجرای نیات در موقوفات، گفت: ما در اوقاف هیچ دخل و تصرفی در نیت نداریم و موقوفات دقیقا باید بر اساس نیات واقف هزینه شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان همچنین به بحث تبلیغ وقف از سوی متولیان نیز اشاره کرد و افزود: از متولیان انتظار داریم که گام خیر برداشته و اوقاف را در ایجاد وقف جدید کمک کنند و خدمات وقف را به مردم بیان کنند.
نظر شما