پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۶، ۲۰:۰۸

برای بررسی اوضاع امنیتی ؛

وزیر دفاع انگلیس با مقامات عراقی دیدار کرد

وزیر دفاع انگلیس با مقامات عراقی دیدار کرد

وزیر دفاع انگلیس امروز دوشنبه در دیدار جداگانه با نخست وزیر و وزیر دفاع عراق در شهر بغداد اوضاع امنیتی این کشور و اجرای طرح امنیتی بغداد را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، "دس براون" وزیر دفاع انگلیس در دیدار با "عبد القادر محمد جاسم" وزیر دفاع عراق اوضاع امنیتی این کشور و روند اجرای طرح امنیتی بغداد موسوم به "اعمال حاکمیت قانون" را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

تحولات امنیتی استان بصره و بررسی میزان آمادگی نیروهای امنیتی عراق برای تحویل گرفتن مسئولیت های امنیتی در این استان از دیگر محورهای گفتگوی براون بود. وی همچنین از نقش لشکر دهم ارتش عراق در برقراری امنیت و ثبات در این کشور قدردانی کرد.

پایگاه اینترنتی خبری "نهرین" نیز گزارش داد که وزیر دفاع انگلیس در دیدار با "نوری المالکی" نخست وزیر عراق از موفقیت عملیات "سندباد" از جنبه امنیتی ستایش کرد. این عملیات را نیروهای چند ملیتی برای تحکیم اوضاع امنیتی استان بصره اجرا می کنند.

وی همچنین به تحویل سه پایگاه نظامی در استان بصره به نیروهای عراقی و واگذاری پرونده امنیتی استان میسان به عراقی ها اشاره کرد.

المالکی نیز گفت : ملت هایی که از تلخی و سختی استبداد و دیکتاتوری رنج  برده اند بیشتر از سایرملت ها آماده پذیرش اصل آشتی ملی و گفتمان هستند.

وی بر ضرورت همکاری میان نیروهای انگلیسی و عراقی در استان بصره برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکلی اشاره و تاکید کرد که دولت عراق با اهتمام فراوان اوضاع امنیتی شهر بصره را دنبال می کند و تدابیری برای تحکیم بخشیدن به امنیت و ثبات در این استان اتخاذ خواهد شد.  

المالکی همچنین بر ضرورت تسریع در آموزش و تجهیز نیروهای عراقی تاکید کرد و گفت که این عمل تا حد زیای به کاهش خطرات علیه نیروهای چند ملیتی کمک می کند.

کد خبر 478717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha