پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ آذر ۱۳۹۸، ۰:۲۸

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی لرستان خبر داد:

دستگیری ۲ حفار غیرمجاز در تپه باستانی «حاج ابراهیم» ازنا

دستگیری ۲ حفار غیرمجاز در تپه باستانی «حاج ابراهیم» ازنا

خرم‌آباد- فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی لرستان از دستگیری ۲ حفار غیرمجاز در تپه باستانی «حاج ابراهیم» روستای «هندودر» شهرستان ازنا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدرضا مرادیان در سخنانی اظهار داشت: طبق گزارشات واصله و همکاری انجمن های میراث فرهنگی، طی یک عملیات منسجم و ضمن هماهنگی با دستگاه قضایی و نیروی انتظامی شهرستان ازنا، ۲ نفر با هویت مشخص که اقدام به حفاری غیر مجاز در تپه باستانی «حاج ابراهیم» روستای «هندودر» ازنا کرده بودند دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی شهرستان تحویل داده شدند.

وی گفت: از این دو شخص که در حال انجام عملیات حفاری غیرمجاز دستگیر شدند ابزار و آلات حفاری مانند پیکور، بیل و کلنگ، کابل برق، چادر و وسایلی از این قبیل کشف و ضبط شد که در پرونده قضایی متهمین نیز درج شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی لرستان ضمن اشاره به حضور موثر پرسنل یگان در این عملیات افزود: از ابزارهای توانمند بسترسازی، پیشگیری و پذیرش مشارکت های اجتماعی، ایجاد اعتماد و اطمینان به یگان های حفاظت در بحث مقابله جدی با تخریب آثار تاریخی و فرهنگی می باشد و برخورد قضایی می تواند در اثرگذاری پیشگیری اجتماعی و ارتقاء امنیت روانی تأثیر بسیار  مهمی داشته  باشد.

کد خبر 4789235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha