پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

اصابت دو خمپاره به پایگاه هوایی «بَلَد» در عراق

اصابت دو خمپاره به پایگاه هوایی «بَلَد» در عراق

برخی گزارشها حاکی از آن است که پایگاه هوایی «بلد» در ۵۰ مایلی پایتخت عراق اواخر روز پنج شنبه مورد اصابت دو خمپاره قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، خبرنگار شبکه بی بی سی به نقل از منابع امنیتی عراق در پیامی توئیتری نوشت که در شامگاه پنج شنبه پنج راکت به محدوده یک مایلی پایگاه هوایی «بَلَد» واقع در ۵۰ مایلی بغداد، پایتخت عراق اصابت کرده است.

برخی گزارشها نیز حاکی از آن است که دو خمپاره نیز به محوطه داخلی پایگاه هوایی بلد اصابت کرده است.

هنوز گزارشی از میزان تلفات احتمالی این حمله در دست نیست.

این حمله جدید درست دو روز پس از اصابت پنج راکت به پایگاه هوایی «عین الاسد» در استان الانبار در غرب عراق صورت می گیرد. حمله به پایگاه عین الاسد تلفاتی در پی نداشت.

گفتنی است که هر دو پایگاه هوایی بلد و عین الاسد محل استقرار نیروهای مسلح آمریکا و همچنین پیمانکاران نظامی است.

کد خبر 4789922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha