پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ آذر ۱۳۹۸، ۲۰:۳۴

تکواندو گرندپری - مسکو؛

هادی‌پور از صعود به فینال بازماند/ تلاش برای مدال برنز

هادی‌پور از صعود به فینال بازماند/ تلاش برای مدال برنز

نماینده ایران در وزن اول المپیکی در مرحله نیمه نهایی مقابل نماینده کره جنوبی باخت و از صعود به مرحله نهایی بازماند.

به گزارش خبرنگار مهر، در مرحله نیمه نهایی آخرین گرندپری تکواندو در سال ۲۰۱۹  آرمین هادی پور در وزن ۵۸- کیلوگرم در پیکار با «جون جانگ» از کره جنوبی نتیجه را ۲۱ بر ۱۱ واگذار کرد و به دیدار رده بندی رفت. این کره ای نفر یک رنکینگ المپیکی است که طلای جهان و طلای سه مرحله قبلی رقابتهای گرندپری در سال ۲۰۱۹ را کسب کرده بود.

نماینده کشورمان که سهمیه المپیک خود را قطعی کرده ، فردا شنبه برای کسب مدال برنز میدان خواهد رفت. وی امروز با برتری مقابل «کاما مصطفی» از سنگال و «براگانسا» از پرتغال به نیمه نهایی راه یافت. 

تیم کشورمان دو نماینده دیگر در مرحله نیمه نهایی دارد. سجاد مردانی در وزن ۸۰+ کیلوگرم و میرهاشم حسینی در وزن ۶۸- کیلوگرم برای صعود به مبارزه پایانی به ترتیب مقابل «رادیک عسی اف» از آذربایجان و «دای هون لی» از کره جنوبی خواهند رفت. 

رقابت های نهایی گرندپری صبح امروز با حضور ۱۲۸ تکواندوکار از ۴۲ کشور در سالن «دینامو» شهر مسکو آغاز شده و تا فردا عصر ادامه خواهد داشت. 

کد خبر 4790243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha