مهدی آخوندی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: از روز گذشته سامانه بارشی وارد استان شده و فعال است و خوشبختانه شاهد بارش های قابل توجهی در استان هستیم.
وی بیان کرد: در همه مناطق شاهد بارش هستیم که این وضعیت در مناطق کوهستان و سردسیر و گردنه ها به صورت برف و در سایر مناطق به صورت باران ادامه دارد.
کارشناس هواشناسی استان قزوین یادآورشد: در شهر سیردان شاهد بارش 21 میلیمتر باران هستیم و در کوهین حدود 17.6 میلیمتر برف و باران هستیم.
آخوندی اظهارداشت: سامانه بارشی تا عصر امروز در استان حضور دارد و در برخی مناطق شاهد رعد و برق و رگبار و در ارتفاعات بارش برف هم خواهیم بود.
این کارشناس هواشناسی تصریح کرد: به دلیل شدت بارشها امکان آب گرفتگی در برخی مناطق وجود دارد به همین دلیل به شهروندان توصیه می شود از حضور و استراحت در اطراف رودخانه ها جدا خودداری کنند تا شاهد حادثه ای نباشیم.
نظر شما