به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی ظهر سه شنبه در جلسه گرامی داشت حماسه ۹ دی در محل دفتر امام جمعه زنجان،با بیان اینکه اصل حماسه ۹ دی ماه بسیار مهم و حساس است، گفت: ۹ دی همانند ۲۲ بهمن ماه در تاریخ نظام جمهوری اسلامی ایران فراموش نمی شود.
وی اظهار کرد: یوم الله ۹ دی در تاریخ حک شده است و هر سال برنامه های متعددی برای بزرگداشت این روز اجرا می شود.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، بر برگزاری باشکوه یوم الله ۹ دی در استان تاکید کرد و گفت: تبیین محتویات و فلسفه این روز بسیار مهم باید به جد مورد توجه قرار گیرد.
خاتمی ابراز کرد: فتنه سال ۷۸ و سال ۸۸ از برنامه های شوم دشمنان بود ولی با هوشیاری مردم همیشه در صحنه این فتنه ها خاموش شد.
وی به اغتشاشات اخیر در سطح کشور اشاره کرد و افزود: گرانی بنزین بهانه ای برای دشمن بود تا علیه کشور مان فتنه انگیزی کند ولی با هوشیاری و بصیرت مردم باز هم این فتنه خنثی شد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، افزود: باید حواس مان به دشمنان باشد و سنگر را فعال کنیم و اگر این مهم محقق نشود دشمن بر ما نفوذ پیدا می کند.
خاتمی یاد آورشد: هر چه می گذرد دشمن خشمگین تر می شود و با انواع ترفندها وارد عرصه می شود ولی باید بصیرت مردم بیشتر از گذشته تقویت شود.
وی با بیان اینکه تجمع اصلی ترین پایه اش حضور مردم است، افزود: مردم باید در روز۹ دی حضور بسیار پر شوری داشته باشند و در این میان کمیت مهم تر از کیفیت است چرا که کمیت کیفیت را بالا می برد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، گفت: در ۴۱ سال گذشته مردم در تمام مقتضیات زمانی در صحنه بودند و امروز هم باید با برنامه ریزی و مدیریت درست حماسه ۹دی با شکوه برگزار شود.
نظر شما