پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۷:۵۹

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی:

۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور احداث می‌شود

۱۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور احداث می‌شود

گرمسار - معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اجرای طرح ملی مسکن، گفت: در راستای اجرای این طرح ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حق‌شناس عصر سه‌شنبه در آئین کلنگ زنی پروژه ۵۷ واحدی گرمسار بابیان اینکه اجرای طرح ملی مسکن در کشور یکی از اولویت‌های مهم بنیاد مسکن محسوب می‌شود، ابراز داشت: در این راستا بنیاد مسکن مسئولیت احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی را متقبل شده است.

وی با تاکید بر اینکه روستاییان و مردم ولی نعمت دولت هستند، افزود: ثبت‌نام متقاضیان در این سامانه برای استان سمنان بازگشایی و در کمتر از یک ساعت ظرفیت این سامانه تکمیل شد.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابیان اینکه طرح ملی مسکن با استقبال خوبی مواجه شده است، ابراز داشت: این امر حاکی از نیاز جوانان به مسکن است که باید مورد توجه دولت و مسئولان قرار گیرد.

حق‌شناس با تاکید بر لزوم توجه ویژه به مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی برای مقابله با زلزله خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه‌های بازسازی واحدهای مسکونی مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده کشور از اولویت‌های دیگر این نهاد است که این مهم در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 4794502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha